A robbanómotoros autók támogatói miért (akik gyűlölik az elektromos autózás térnyerését) főként a kevésbé tanult vidéki rétegekből kerülnek ki?
Figyelt kérdés
A robbanómotoros autók támogatói miért (akik gyűlölik az elektromos autózás térnyerését) főként a kevésbé tanult vidéki rétegekből kerülnek ki?2023. márc. 11. 15:21
111/152 A kérdező kommentje:
MAjd te mondod meg csórikám, akinek használt fingómotorosra van csak pénze, és mindenkire irigy akinek elektromos jut.
2023. márc. 17. 11:07
112/152 anonim válasza:
Lőj már róla egy képet, kíváncsi vagyok. Amennyire imádod az elektromos autókat és lenézed a fingómotorosakat, biztos vagy rá annyira büszke, hogy bemutasd nekünk.
113/152 A kérdező kommentje:
Tele van bemutatóvideóval a youtube. Szóval sárga irigység tombol benned tanulatlan prolikám?
2023. márc. 17. 12:17
114/152 anonim válasza:
#113 De azok nem a tieid. Na ne legyél már önző. Tudod én csak egy csóró proli tanyasi senki vagyok, hadd lássak már egy valódit, ne csak bemutató autókat.
115/152 A kérdező kommentje:
Nem értem frusztrált személyeskedésednek mi köze a topichoz?
2023. márc. 17. 13:19
116/152 anonim válasza:
Mégis mi? Meg szeretnél minket győzni arról, hogy az elektromos autók jók és az elérhető osztályban sem 400km a hatótáv. Hát ezért szeretném, ha megmutatnád a tiédet, hogy lássak egyet. Így tudsz meggyőzni. Így tudod igazolni, hogy én tévedtem és neked volt igazad. Nem erre ment ki az elmúlt 6 nap? 6 napnyi óbégatás után egyetlen képpel helyre tudnál tenni engem és minden hozzám hasonló proli csóringert. Kell ennél több indok?
117/152 A kérdező kommentje:
Miért fontos az elérhető osztály, amikor a drágábbak már a 800 km hatótáv közötti kategóriában vannak? Egy kis minimális logika: Tudod, hogyha a technológia jelenlegi legfejlettebb állására (ami a jövőt jobban jelképezi) kíváncsi az ember, akkor a legdrágább kategóriát érdemes bemutatni.
2023. márc. 17. 14:43
118/152 anonim válasza:
Mert még a pesti értelmiségiek között is 90% csak az olcsóbbat engedheti meg magának, fingómotorosból is.
119/152 A kérdező kommentje:
Nem fogtad fel a 117-es hozzászólás értelmét.
2023. márc. 17. 14:49
120/152 anonim válasza:
Nem sok értelmezhető kijelentés hangzott el tőled az elmúlt 6 napban, szóval ezen szerintem ne is csodálkozzunk. Tanyasi proli vagyok, nem értem a kifinomult 230 IQ-s gondolatmenetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!