Miért volt az Egyesült Királyságnak kisebb GDP-je mint a Német Császárságnak 1913-ban?
Na de vissza a témához.
Kurasszir nem tudta bizonyítani hogy a brit gyárak modernebbek nagyobbak lettek volna a németeknél, én ennek az ellenkezőjét bizonyítottam.
Nem tudta bizonyítani hogy az UK az 1890-1950 korszakban tudományosan felért volna Németországgal, valamint az oktatásuk is gyengébb volt a németeknél. Én ezt bizonyítottam. A németek által nyert nemzetközi tudományos díjak száma is mind ezt mutatja. Voltak ennek okairól részletes Brit elemzések is... [link]
GYakorlatilag semmit sem tudott bizonyítani az állításaiból. Földbe lett döngölve.
53-as, a proli nem olyan szitokszó amit bárkire használhatsz aki neked valamiért nem tetszik. Konkrétan olyan tanulatlan néprétegekre utal, mint 8 osztályos szakmunkás etc... aki alkalmazott.
Pontosan mint te és felmenőid.
Okulj, és megérted: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!