Demokratikus / liberális államokban meg tudnák oldani a kormányok, hogy a nép komolyan vegyen egy COVID veszélyességű vírust?
Én a következőt látom.
Adott egy veszélyes vírus. Oké, nem egy ebola, de én veszélyesnek érzem például mert több hetes lefolyása van, ami során egyik pillanatról a másikra válhat életveszélyessé illetve mert enyhe esetekben is 30-40% arányban fordul elő poszt-COVID.
Az országok ellaposították a járványgörbét, így a kórházi kezelésre szorulók nagy része valóban kap is kórházi ágyat, a lélegeztetőgépre szorulók többsége kap is lélegeztetőt.
Elég hamar lett védőoltás, nem 100%-os, sőt, de csökkenti a halál és a súlyos lefolyás esélyét.
Vannak vírusellenes gyógyszereink (pl a Favipiravir is hatásos, ha időben kezdik szedni), a kórházban szteroidos kezelés stb.
A világ országainak intézkedései is aránylag jók voltak: maszk, lockdown.
Ezek miatt "csak" 3% a halálozás, "csak" annyian kapták, el, amennyien, ment tönkre a szívük, tüdejük. Lehetett volna sokkal rosszabb is.
Erre mit látni?
Az emberek nem bíznak a védőoltásban, nem veszik komolyan a vírust, tüntetnek több országban is.
Pszichológia, társadalomtudomány, politika szempontjából: hogyan lehetett volna kezelni vagy lehet a jövőben?
#11, nincs depresszióm, egyszerűen csak nem érdekel a társadalom.
Nem, nem írtam alá, mert nem kaptam ilyet. De ha kapok, alá fogom írni, mert nem járok orvoshoz egyébként sem.
#13 Az már az egyéni problémája, tudom sajnálni. De arra nem gondolsz hogy ők valószínűleg már beoltatták magukat, ha félnek?
Aki nem oltatta magát, az nem foglalkozik vele, ergó mindegy neki. Itt a válasz a kérdésedre.
Látom, a kéredz-, akarom mondani kérdező nem volt rest mindenkit lepontozni; talán még regisztrált néhány fiókot, hogy ellaposítsa az értékeléseket. Apropo: laposítás. Miből gondolod, hogy az a 3%, ami mellesleg nem 3, a sokszorosa lett volna? Tudtom szerint több ország is nagy ívben lesajnálta ezt a bohóckodást, például Afganisztán, de ők is csak pár hétig, amíg aktuális volt az amcsik kivonulása miatti ajvékolás. Gondolom a kórházi ágyak sem fogytak el a laposítás közben pl. a németeknél, akiket a hülyeségek kudarca miatt említettem.
Tudom, laposföld és társai. Kettőnk közül mégsem én áldozom fel mindenem, hogy tápláljak egy ítéletnap-kultuszt. Jőhet a piros, csoro. XD
Aki nem oltotta be magát az nem is fog..
Politikai háttér az egész, who is benne van..
Ilyen gyengusz vírus miat oltakozzunk.. Minek is?
Aki fél azt oltassa be magát vagy ha úgy tetszik nekem mindegy..
Ezzel alapvetően egy a gond: így MIATTAD fognak meghalni majd, illetve belőled is elindulhat egy új mutáció.
Ezért erkölcstelen, ha nem védekezel.
Hiába van oltás a mutációk is csak úgy jönnek mint a szalagon..
Az oltottak is terjesztik a vírust.. Csak a különbség h nem tesztelnek így nincs tudatában azzal h fertőzött e...
Meg h körülöttem oltottak többsége betegednek meg...
Az oltatlanok többsége meg elvannak mint a befőtt..
Csak az lesz beteg aki fogékony erre..
"Hiába van oltás a mutációk is csak úgy jönnek mint a szalagon.."
Nem tudom, feltűnt-e: idáig még minden mutáció onnan jött, ahol valami probléma volt az oltással.
Az oltottakban nem sok ideje és helye van mutálódni.
"Az oltottak is terjesztik"
Igen.
Kb. századannyira?
Vagy ez neked mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!