Mi lehet az oka, hogy ezen az oldalon felülreprezentáltak a COVID-oltást ellenzők és a COVID veszélyességét tagadók?
Mert itt nyugodtan kinyilváníthatod a véleményed és nem fog azonnal rád támadni a sok agyament rettegő.
Facebookon túrázós, természetjárós csoportok másról sem szóltak hónapokig, csak arról, hogy mindenkinek a halálát kívánták aki ki mert menni a házból és kígyót békát kiáltottak rá, meg miatta leszünk Olaszország és miatta nem megy el a vírus.
Most ha valaki komolyan úgy gondolja, hogy az a fő ellenség aki tök egyedül elmegy a természetbe akkor annak felesleges bármit is kifejteni.
"Akkor miért az oltás "hittérítők" írják ki a kérdések 90%-át? "
Ezt honnan szedted? Én pl az oltással kapcsolatban sokkal több olyan kérdésbe futottam bele az elmúlt hónapokban, amik az oltáson problémáztak.
Ahogyan én is.
9%-ot estem, mert merészeltem az oltás mellett érvelni.
A közvetlen munkatársaim közül kb. 90% az oltott, többekkel szóba került a téma, közülük mindenki komolynak gondolja a COVID-ot.
Saját helyünkön ülve csak nemrég lehetett levenni a maszkot, de van munkatárs, akinek kórházban dolgozik a párja, ő még mindig maszkban dolgozik és szerinte hordani kellene még.
Ismerősi köröm is zömében oltott és soka a második hullám alatt is igen óvatosak voltak, nem vagy alig jártak emberek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!