Puzsér Róbert meg Gulyás Márton között ki fejezhető röviden tömören hogy mi a lényegi különbség?
A baloldali nem jelenti automatikusan hogy liberalis. Ez csak a kormány propaganda eredménye, hogy a liberálisabb ellenzéket összemossa a kommunistákkal (szélsőbal). A skála szerint van baloldal, középen a liberális és a jobb oldal. Persze vannak fokozatok, szélsőbal, szélsőjobb stb.
Puzsért és Gulyást illetően, két teljesen különböző emberről van szó. Fontos hangjai az ellenzéki médiának, néhány dolgot jól látnak, néhányat nem. Puzsérnak mindig markáns véleménye van és hajlamos elfogultan nyilatkozni egy-egy ügyben. Ő ilyen elég filozofikus, harcos értelmiségi, aki nem fél a néző arcába ordibálni hogy hány óra. Lehet vele egyet érteni, meg nagyon nem szeretni.
Gulyás nagyon sokat formálódott a Partizán elindulása óta. Azt hiszem hogy egy működő demokráciaiban ő nem volna szélsőséges egyáltalán. Egyre inkább olyan közszolgálati jellegű műsorokat csinál amik nagyon hiányoztak a köztévéből az elmúlt 8-10 évben és olyan témáknak ad felületet ami semelyik tv-ben nem kapott adásidőt igazából. Emiatt én nagyon becsülöm a munkásságát. Mint magánember, a politikai hivatartozását nem tudom megítélni, de mint riporter, én nem látok rajta nagy elfogultságot, mint amit pl a Pesti tv-ben látunk a kormány iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!