Hogy lehet, hogy Magyarországon az emberek 999 ezrelékének semmi tudása nincsen a populációgenetikáról, se a magyarok genetikájáról? A félműveltek még az elmaradott Y DNS kutatásokról papolnak...
Hogy lehet, hogy Magyarországon az emberek 999 ezrelékének semmi tudása nincsen a populációgenetikáról, se a magyarok genetikájáról? A félműveltek még az elmaradott Y DNS kutatásokról papolnak...
Modern autoszomális kutatásokról alig hallot pár emberke pedig már azok is régóta itt vannak. Az elmaradott Y DNS kutatással szemben az Autoszomális DNS kutatás képes pontosan népek etnikai csoportok között genetika távolságot mérni, azaz kiderül kik a rokonnépek, és mennyire rokonok. Meg tudja állapítani 1% alatti pontossággal hogyan keveredett és mivel az illető személy, illetve magdja egyes etnikai csoportok genetikai mintázatát is rendkívűl pontosan.
Tökéletesen nektek és szociokultúrális közegeteknek készült ez a videóklipp. Nem szeretem Ákost, de ez a zene és főként a szöveg szinte tökéletes hozzátok, mivel rólatok szól:
"Nekem három diplomám van,, minden ismert felmenőm diplomás volt. Nyugdíjas vagyok már. Tehát a proli teljesen ki van zárva. De te szobafestőktől azaz prolitól származol, egy tanulatlan büdös-bunkótól. Házikód értéke itt nálunk a II.kerben 1 szobás lakásnak felel meg."
A nyugdijas bácsi ha elszabadul :D Remélem ilyen demens személy legalább a volánhoz nem ül
Ez az összes "érve". Mindenkit leproliz...
Azt hiszi, ez a jelző az adu-ász, és helyettesít minden igazi érvet.
:-DDDD
Na látjátok hogy változtatja a véleményét és a számokat a zseni szobafestő leszármazottja?
Nézzed mit tudsz venni az alföldi tányási házadból felénk 90 millióért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!