Miért nem érdekli a történelemtudósokat a valóság?
Jelenleg a teljesen egyértelmű felfedezéseket se fogadják el, ha azok miatt jelentősen módosítani kell a korábbi nézetüket. Ott vannak például a boszniai piramisok, amik egyértelműen ember alkotta objektumok, de valamiért a történészek többsége ezt nem fogadja el és olyanokat várnak el a másik oldaltól, hogy bizonyítsák kétséget kizáróan, hogy ember alkotta objektumok.
Ellenben ha mondjuk találnak valahol egy bokáig érő falat (mondjuk Aquincumban), akkor egyenesen tényként kezelik, és ki is írják, hogy az a fal a vécéhez tartozott.
Ja, és természetesen semmilyen igényük nincsen a régészeknek az elveszett dolgok feltárására, de ha én fémkeresővel kimegyek az utcára, máris nyakamba akasztanak egy hatalmas bírságot.
Én nem állítok semmit.
Te állítasz valamit, amire nem hoztál bizonyítékot.
Ezen kívül a tudomány fórumon vagy, ahol a tudomány módszereit kell használnod, de te nem ismered ezeket, ezért idéztem néhányat.
Tanulmányozd a témát, a módszereket, szerezz bizonyítékokat, védd ki a cáfolatokat, és utána gyere vissza.
És hogy bizonyítod a boszniai piramisokról, hogy nem mesterségesek?
"Én nem állítok semmit."
Remek, te legalább elismered, hogy nem tudod, hogy természetes-e.
"És hogy bizonyítod a boszniai piramisokról, hogy nem mesterségesek?"
Semmi sem indukálja hogy ilyesmit kéne bizonyítania bárkinek is.
Te állítottad hogy mesterségesek, neked kell ezt az állítást bizonyítani.
"Visszajutottunk oda, hogy a te állításodat nem kell bizonyítani, de az enyémet igen."
Mivel itt te vagy, aki állít. Nagyon képben vagy...
"Te állítod, hogy természetes."
Egyetlen kommentelő sem állított ilyesmit.
Ő nem állítja, csak tájékoztatott téged róla, hogy jelenleg ez az elfogadott tudományos állítás.
Ha ezt te meg akarod változtatni, akkor készítheted a bizonyítékaidat.
"Ő nem állítja, csak tájékoztatott téged róla, hogy jelenleg ez az elfogadott tudományos állítás."
Szóval nem állítja, csak a tudósok állítása mellett kardoskodik. Szerintem ez bőven belefér az "állítja" definíciójába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!