Miért van külön szó a rasszizmuson belül az antiszemitizmusra?
én tudom, nekem nem kell magyaráznod. és nekem senki nem mondhatja azt hogy ostoba vagyok, mert az eddigi eredményeim nem ezt mutatják :)
csak kíváncsi vagyok hogy a birkák mit mondanak hogy ez miért rossz.
"A zsidók egész egyszerűen bármit megcsinálhatnak, mert beleégették az emberek agyába, hogy ha bárki egy szót is mer szólni ellenük az antiszemita, rasszista, sőt egyenesen ostoba paraszt. "
Ez olyan, mintha fényes nappal nagykörúton letolnád a gatyádat és odaszarnál egyet. És akkor nagy büszkén mondogathatnád, hogy "látjátok birkák, hogy beleégették az agyatokba azt, hogy valaki az utcára szarik, akkor arra azt kell mondani, hogy undorító". Ugyan ez a dolog, idepiszkítasz, és csodálkozol, ha valakinek nem tetszik a szarszag, amit árasztasz.
"miért baj ha valaki utálja a zsidókat? attól miért lesz ostoba paraszt? komolyan érdekel szerinted miért"
Nem azért lesz ostoba paraszt, mert utálja a zsidókat. Azt tudhattuk az eddigi kommentjeiből. Ostoba paraszt azért lesz, mert képes volt pusztán azért feltételezni Berta zsidó származását, mert mert vele nem egyet érteni. Ez ostoba parasztság. (Bár egyébként a két dolog között van összefüggés: akik hajlamosak mindn baj okaiként a zsidókat megjelölni azok többnyire nem a művelt és olvasott rétegből kerülnek ki)
rendben, te látom hogy nem okolod őket a világ problémáiért. Mond el, hogy te mit olvastál el a témával kapcsolatban, hogy ezen a véleményen vagy? Én úgy látom, hogy akik nem az ő általuk irányított médiából értesül a hírekről, azok mind meglátják valódi mivoltukat.
Vannak videók, képek, dokumentumok, mindenféle bizonyíték, csak nem az rtl klubon kell nézni. És igaz az, hogy sokmindent megengednek maguknak, csak azért mert zsidók. mi az, hogy belepofáznak más ország belügyébe? Milyen jogon? És a kis iskolások fejét is már elkezdik kimosni. Az egyik földrajz könyv egyik fejezete arról szól, hogy a gonosz palesztínok a térségben mennyi gonoszságot művelnek, és naponta ennyi meg annyi izraeli esik áldozatául a palesztin terroristáknak.... -.-
arról nem szólnak a hírek, hogy vannak olyan települések, ahova csak zsidók mehetnek be, ki is van írva a táblára, és ha palesztin belép akkor még le is lövik. Meg hogy milyen gettókat hoztak létre számukra.. na ott van az igazi haláltábor.
A legnagyobb baj az, hogy ha így folytatódik, akkor ez mind büntetlenül marad, de remélem változni fog a helyzet.
"Mond el, hogy te mit olvastál el a témával kapcsolatban, hogy ezen a véleményen vagy?"
Hát, meg fogsz lepődni, de én ismerek sok zsidó embert, és egyik se rosszabb, mint a magyarok. Nekem ez már elég ahhoz, hogy ne utáljam őket.
"Én úgy látom, hogy akik nem az ő általuk irányított médiából értesül a hírekről, azok mind meglátják valódi mivoltukat. "
Én meg azt látom, hogy azok utálják őket, akik csak azokból a bizonyos "tényfeltáró" forrásokból értesülnek, amik szerint mindennek ők az okai.
"És igaz az, hogy sokmindent megengednek maguknak, csak azért mert zsidók. mi az, hogy belepofáznak más ország belügyébe? "
És milyen jogon magyarázott Magyarország szlovákia belügyébe? Milyen nyelvű táblák legyenek? Az, ha tetszik, ha nem, szlovákia belügye volt. És meg volt az oka, hogy miért beszélt bele Magyarország. (Természetesen támogatom, a magyar nyelvű helységnévtáblákat, mielőtt lehazaárulózol :-)
"arról nem szólnak a hírek, hogy vannak olyan települések, ahova csak zsidók mehetnek be, ki is van írva a táblára, és ha palesztin belép akkor még le is lövik."
És te ezért utálod a _zsidókat_? Mert az izraeli sivatagban vannak települések, ahol hülye törvények vannak... Öregem elképesztően szánalmas egy ember vagy. Egyet sem ismersz közülük, egyoldalú politikai hírek alapján alkotsz ítéletet egy egész népről, ami jóval népesebb a magyarnál és nyilván ezzel arányosabban összetettebb, sokszínűbb.
nem ezért utálom őket, hanem azért, amiért oly sokan az egész történelem során. és nevetséges a példa amit felhoztál a beleszólás a belügybe, ezt remélem te sem gondoltad komolyan :D
te vagy a szánalmas kispajtás, és eléggé ostoba is....
"és nevetséges a példa amit felhoztál a beleszólás a belügybe, ezt remélem te sem gondoltad komolyan :D "
Azért, mert nem vagy elég intelligens, hogy felfogd a párhuzamot, az nem az én bajom. Minden ország, minden más országban próbálja képviselni az érdekeit. Az, hogy Magyarország politikai súlya egy lepkefinggal van egy kategóriában, és még azt se tudtuk elérni, hogy az osztrákoknál a határtól pár km-re ne épüljön atomerőmű, ne szennyezzék szét a folyókat, amik ide jönnek, az a magyar politika hibája. Az, hogy izraelnek nem tetszik, hogy irán nyíltan a megsemmisítéséről beszél, és atombombát gyárt, az neked meglepő? Az, hogy izraelnek nem tetszik, hogy a zsidó nemzetiségű embereket pl. itt magyarországon pl. te gyűlölik nem tetszik, téged meglep? Neked tetszik, hogy sok román gyűlöli a magyarokat és kitelepítésről meg elpusztításról beszél? Te nem próbálnál meg tenni ellene valamit?
És még én vagyok az ostoba és szánalmas.... :-D
de elég intelligens vagyok, felfogtam már komolyabb dolgot is, veled ellentétben :)
megkímélném magamat az írástól, semmi értelme válaszolni mert úgysem fognád fel.
"megkímélném magamat az írástól, semmi értelme válaszolni mert úgysem fognád fel."
Helyes, semmi értelme benne maradnod egy olyan vitába, ahol nem az érzelmek által túlfűtött indulat számít, hanem az érvek.
Good by! Egy élmény volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!