Mit kell ide írni? :
:)
Bringa Manó és Berta Wooster mindig rosszban vannak?
nagy harag lehet bennetek,ha egy ilyen nyelvtani hibán összevesznek.
eddig is haragban voltatok?
Helló, Hirioti :)
Mi soha nem voltunk rosszban BicajManócskával, és nincs is bennünk harag. A vitáink szerintem többnyire jók, még ha húzzuk is egymást közben (beszólogatások, kötözködések), mert mindezt humorosan és kedvesen tesszük. Számomra - vitán felül :D - BuciMaci az egyik legkellemesebb vitapartner, annak ellenére, hogy néha egyszerűen nem is értjük egymást, ill. hogy egy időben már túlzásba vitte a kötözködést. (Meg sem tudnám számolni, hogy december közepe óta hány kérdésben, hány témában és hányszor találkoztunk már...)
Nem kevés negatív tapasztalatom van másokkal, némelyeknek egyszerűen undorító a stílusa, ami még megfelelő szintű tudás esetén sem igazán méltányolható, de anélkül pedig pláne nem... Az ilyenekkel csak igen ritkán állok szóba.
Szóval részemről inkább BikficMester százszor, mint egy tahó egyszer. :D
Aztán lehet, hogy ha a gyk-n a jelenleginél több normális felhasználó lenne, akikkel jó beszélgetéseket és igényes vitákat lehetne folytatni, tehát magasabb lenne a szint, akkor BanditaMókusnak is feljebb kellene kötnie azt a bizonyos ruhaneműjét*, ha labdába akar rúgni. :D
* Magyarban gatya, angolban zokni. :D
Szóval köszönjük érdeklődésedet, de miattunk ne aggódj feleslegesen. :)
Minden jót neked. :)
a Bicaj Manócska tetszik
XD
(mármint ez a név)
No, nézd csak... Hirioti, te nyári álmot aludtál? :D
Mielőtt BuciMaci megint belémköt, jelzem, hogy tudom, hogy a május még nem nyár, a szeptember pedig már nem az; de a medvék téli álma sem teljesen igazodik a meteorológiai télhez. :)
A BicajManócska tényleg aranyos, én találtam ki. :)
Meg még egy párat, mint már említettem ebben a kérdésben régebben. Mostanában nincsenek új nevek, mert az ihlet nem szokott jönni, én meg nem gyötröm magam. (Azzal sem, hogy megpróbáljam felidézni a régieket. Az biztos, hogy volt BeépítettMuksó, talán BatMan is, de a többit passzolom.)
Te egyébként hány éves vagy, Hirioti? És hányadikos?
(Azt tudom, hogy a tesód 4.-es, mivel remélhetőleg nem bukott meg. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!