Hogy kell helyesen írni, valyon vagy vajon?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy valyon de sok kérdésben látom azt hogy vajon. Akkor én tudom rosszúl?2009. aug. 26. 16:04
11/36 anonim válasza:
A tanár ezt nem vette hibának?Pedig ez nem elírás amit véletlenül akárkivel előfordul,hanem hatalmas nagy HIBA!!
Vajon ..ez a szó még rá nézésre sem jó ha ly-al írjuk!!Én a helyedben szólnék a tanárnak(megmutatnám a helyesírási szabályzatot is ha kell),de nem jó,ha ilyen hibákért nem szól,mert később téged tartanak tudatlannak,mert nem jó a helyesírásod!
15/36 anonim válasza:
vajon a tanárod hányas lehetett nyelvtanból? :_
16/36 anonim válasza:
tényleg érdekes kérdés ez..:D
a legtöbb kérdőszó ly (melyik, mely, stb.) de ez a vajon az egyetlen (asszem) ami J és nem Ly :D
17/36 anonim válasza:
vajoooon:)
nem ennyi o-val:)
vajon.^^
18/36 anonim válasza:
vajon? LOL vajon sütöd a tojást!
Valnyon? valyon most ki a köcsög?
19/36 anonim válasza:
durva tanárok vannak mostanában, nekem egy irodalomtanár ismerősöm nem ismerte József Attila A hetedik c versét
20/36 anonim válasza:
lehet, hogy csak elkerülte a tanárod figyelmét. nem kell rásütni hogy gyps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!