Lehet, hogy? Feltételesség
Lehet, hogy valamit elállítottam a beállításoknál, ezért nincs hang.
Lehet, hogy azért nincs hang, mert valamit elállíthattam a beállításoknál (itt is megvan az elállítás lehetősége, de nem biztos)
Lehet, hogy azért nincs hang, mert valamit elállítottam.
Ebben is benne a van ez a feltételesség abból a szempontból, hogy nem biztos, hogy elállítottam valamit? Vagy ez már azt sugallja, hogy biztosan elállítottam valamit (de az viszont nem biztos, hogy az elállítás miatt nincs hang)?
Lehet, hogy azért nincs hang, mert valamit elállítottam.
Tehát nincs benne az, hogy biztosan elállítottam valamit?
De jelentheti továbbá azt is, hogy (biztosan) belenyúltam a beállításokba, de a hanggal kapcsolatos problémát más is okozhatja?
egyelőre azt sem tudjuk, mit jelent az "elállít"... 'módosítja a beállítást' vagy 'rosszul állít be valamit'?
de tkp. mindegy is. szerinted van rá esély, hogy egy magyar anyanyelvű a fentiek közül bármelyiket nem érti vagy félreérti?
(nem ahhoz képest, amit "vegytisztán" jelent, hanem amire a közlő gondol... :-)
Elállít: inkább arra gondoltam, hogy módosítani a beállításokat jóhiszeműen
(ami később problémát okozhat)
"nem mindegy, hol áll a "lehet""
hogyhogy? szerinted a fenti mondataid nem ugyanazt jelentik? ha nem, mi a különbség?
Talán az, hogy az kérdéses, hogy valóban el lett-e állítva valami, illetve ha igen, akkor az okozza-e a problémát.
De lehet, hogy hülyeség...
lehet az is. ez a helyzetből kiderül, vagy ha esetleg nem, akkor majd rákérdez, akit érdekel.
nem ismerjük a szitut, nem vagyunk ott, hagyjuk már őket békén beszélgetni...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!