Feltételes mód?
Figyelt kérdés
lehet, hogy hülye kérdés, de ha azt mondom, hogy leraktam a telefont, mielőtt elbőgtem volna magam, az azt jelenti, hogy nem bőgtem el magam végül, vagy csak a telefon lerakása után?2016. okt. 22. 20:36
2/2 BringaManó válasza:
Alapvetően így igaz, de lehet, hogy aki elbeszéli a sztorit, máshogy értette:
amikor letette a telefont, akkor tényleg azért tette le, hogy nehogy elbőgje magát, és azt remélte, hogy ezzel megelőzi azt, de már késő volt... pl.:
Leraktam a telefont, mielőtt elbőgtem volna magam. Azonban amit hallottam, az nekem túl sok volt. Pár másodperc múltán – ahogy kicsit belegondoltam –, szűnni nem akaró zokogásban törtem ki, és természetesen már semmi kedvem nem volt elmenni moziba a többiekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!