11/44 anonim válasza:
Pl ; meg csinálta, el mentem , rá néz , stb. Most hirtelen ezekre emlékszem még amik megragadtak évek távlatából is : minden féle képen ( mindenféleképpen akart lenni, először azt sem tudtam hogy mit is akar mondani ezzel , milyen képekről beszél 😂) , éa a méhszály .
13/44 anonim válasza:
"Milye van neki? Kutyálya van neki! Mijen kutyálya?"
14/44 anonim válasza:
amikor valaki nem rak pontokat meg egyéb írásjeleket csak ír mindent egymás után mint a táviratban semmi tagolás nincs benne teljesen olvashatatlan az egész szerintem ez sokkal idegesítőbb mint bármelyik tévesztés
15/44 anonim válasza:
A bicigli tökjó szó, ne bántsátok :)
Inkább nyelvhelyességi kérdés, de a lépten-nyomon olvasható/hallható "be" igekötő ész nélküli használata meglehetősen idegesít.
16/44 anonim válasza:
Még senki nem írta, pedig gyakori (a khm... alsóbb társadalmi rétegekben):
3om, 3-om,3-rom...
de néha csinálják más számmal is.
17/44 anonim válasza:
Az a legidegesítőbb, amelyiket helyesírásról pampogó válaszban veszem észre.
18/44 anonim válasza:
Számomra a legidegesítőbbek a "létszives", az "imátkozik", a "lessz" és a "hadjad". Még leírni és rossz volt.
19/44 anonim válasza:
Legtöbbször angolul olvasok és a falra mászok a "you're" és a "your" keverésétől amit angol anyanyelvűek(!) csinálnak.
20/44 BringaManó válasza:
#5: evvel-avval: ezzekkel mi a gond?
#11: mi az a méhszabály?
többiek: javaslom, hogy maradjunk a helyeírási hibáknál, ha már az volt a kérdés... (a #7, #10, #14, #15 nem az)
(persze ha nagyon kikívánkozik, ne tartsátok vissza, nehogy bajt okozzon... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!