Mi az ami kiveri nálatok a biztosítékot ha helyesírásról, nyelvhelyességről van szó?
Nekem a következő "barátságos" rövidítések: pari, burgi, kari, nari, ubcsi stb a paiacon
Aztán korhi, önkormi, naon, meik,
Még fokozom: fürcsi, zuhi. tápis, szopcsi,
A magyar nem tud már csak hülyén vigyorogva gügyögni?
nálam általában a röviditések...
pl.vagyok-vaok
szeret-szercsi
és ez a legjobban:lájkolom.na ezt a szót ki nem állhatom
-Nekem a nákolás ("Úgy innák most egy pohár vizet!)
-Rövidítések közül csak a "komoly kapcsi" idegesít, mert az nagyon durva oximoron :D
-Amikor valaki mindent külön ír, pedig egybe kéne (át jött mi hozzánk a buda pesti kerék páros :D)
De egyébként engem mindegyik hiba idegesít, szólok is érte mindig (na nem itt, az oldalon, mert az szerintem baromság) a barátaimnak, ha MSN-en valamit rosszul írnak, de szerencsére alapvetően jó a helyesírásuk.
az egyik volt osztálytársam "helyesírása".
fáratt vok,telefón,tsak,hnp(holnap),wtál(voltál),foksz,szetem(szerintem),harabgálta.
na de ennyi bőven elég belőle.ezeket naplózottból másoltam.de ezeket a szavakat papíron is így írta le mindig.
15/L
Amikor a jó okos 16 éves csajok minden szó végére H vetüket raknak
"sziah" "Elvirácskah" Szimpla v helyett dupla W. Amikor angol szavakkal próbálnak dobálózni "láw" meg "I'm car" (lásd napi sz*ron)
"bebaszcsiztam... " ez állati jó
Amit utálok: nem-e, nákozás, pl. elakar menni, pósta, blomba, garambol
Régebben divat volt mindenhol használni az "ilyen"-t
Elmentem ilyen buliba, ittam ilyen sört, láttam ilyen srácokat...ne ettől kész voltam.
Rálya se ráncsatok! Csak fel kel wenni a napcsiszemcsit, és má nemis báncsa a fülletteket!
(Na ez lyó képzavar wolt.)
Pedro
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!