Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezhet az hogy két villanymo...

Létezhet az hogy két villanymotor és egy nehéz lendkerék összekapcsolásával ingyen energia kinyerhető? A rosszindulatú kommentelők kíméljenek. Köszönöm. Tudom mit tanít a fizika (álfizika)

Figyelt kérdés

Itt a link.

https://www.youtube.com/watch?v=OzOhM4HsIeg

2017. dec. 24. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 A kérdező kommentje:
Amit én láttam kicsibe indulciós fűtést úgy nézett ki hogy volt egy kémcső abba volt víz és egy szög aztán ezt a szöget melegítette a gyorsan váltakozó, más szóval oszcilláló mágneses mező valahogy így működik az indukciós melegítés. A lényeg az hogy pillanatok alatt forrt a víz a kémcsőben. Gondoltam nagyban is működne. Mit szóltok ahhoz a géphez ami 1kanál szénporral egy egész fűtési szezont kifűt a szénatomok hasítása elvén működik. Akkora a gép mint egy mikrosütő és rotring ceruza bél a gyújtós. 70nm2 lakást ki tud fűteni. Hallottatok róla?
2018. febr. 26. 18:09
 92/94 anonim ***** válasza:
100%

" Mit szóltok ahhoz a géphez ami 1kanál szénporral egy egész fűtési szezont kifűt a szénatomok hasítása elvén működik."

Kíváncsi lennék mire hasítják a szénatomokat és mivel? :D

Lehet most nagyon nagy hülyeséget írok, de a fúziós reakciókban ( pl szupernóvákban ) a szén képződése energiafelszabadulással jár, mivel a keletkező szén kötési energiái kisebbek mint a kiinduló anyagok kötési energiái. Ebből kiindulva ha a szén atomot hasítani akarod akkor a keletkező atomok kötési energiái nagyobbak lesznek, mint a széné volt ezért ehhez energiát kell befektetni. Ez szerintem sosem lesz energiatermelő folyamat.

"Am a globális felmelegdés kommentet nem értem.. Nem fosszilis tüzelőanyagról írtam."

Azt hittem valami kísérletet akarsz csinálni és a kinti levegőt fűtenéd, nem gondoltam hogy lakást akarsz ezzel fűteni.

2018. febr. 26. 18:38
 93/94 anonim ***** válasza:

Kérdező, menj át az ezotériába.

Az nem működik, hogy amikor bebizonyítják, hogy nem működik az elképzelésed, gyorsan előkapsz egy másikat.

2018. febr. 26. 21:03
 94/94 anonim ***** válasza:

...sajnos a kérdezőről csak most derült ki, hogy tisztán ezoterikus szempontok érdeklik, most meg már ugye nem lehet jelezni a kérdést.

KÉREM, hogy tegyétek át az ezotériába.

2018. febr. 26. 22:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!