Létezhet az hogy két villanymotor és egy nehéz lendkerék összekapcsolásával ingyen energia kinyerhető? A rosszindulatú kommentelők kíméljenek. Köszönöm. Tudom mit tanít a fizika (álfizika)
" Mit szóltok ahhoz a géphez ami 1kanál szénporral egy egész fűtési szezont kifűt a szénatomok hasítása elvén működik."
Kíváncsi lennék mire hasítják a szénatomokat és mivel? :D
Lehet most nagyon nagy hülyeséget írok, de a fúziós reakciókban ( pl szupernóvákban ) a szén képződése energiafelszabadulással jár, mivel a keletkező szén kötési energiái kisebbek mint a kiinduló anyagok kötési energiái. Ebből kiindulva ha a szén atomot hasítani akarod akkor a keletkező atomok kötési energiái nagyobbak lesznek, mint a széné volt ezért ehhez energiát kell befektetni. Ez szerintem sosem lesz energiatermelő folyamat.
"Am a globális felmelegdés kommentet nem értem.. Nem fosszilis tüzelőanyagról írtam."
Azt hittem valami kísérletet akarsz csinálni és a kinti levegőt fűtenéd, nem gondoltam hogy lakást akarsz ezzel fűteni.
Kérdező, menj át az ezotériába.
Az nem működik, hogy amikor bebizonyítják, hogy nem működik az elképzelésed, gyorsan előkapsz egy másikat.
...sajnos a kérdezőről csak most derült ki, hogy tisztán ezoterikus szempontok érdeklik, most meg már ugye nem lehet jelezni a kérdést.
KÉREM, hogy tegyétek át az ezotériába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!