Tegyük fel nem volt olyan, hogy ősrobbanás. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Aki nem kèpes ezt a feltevèst elviselni, ne kommenteljen. (habár ezt hiába írom)
Köszönöm.
2017. aug. 3. 20:48
51/55 anonim válasza:
Ha meg tudnánk érteni, felfogni, esetleg elképzelni a VÉGTELENt és a SEMMIt, akkor könnyebben felfognánk az ősrobbanást is. (szerintem)
(Azt mondják, a képzelet határtalan. Pedig szerintem csak azt tudjuk elképzelni, amit már tapasztaltunk, láttunk.)
52/55 anonim válasza:
Nem értem! A föld több mint a feléről nem tudnak semmit a "tudósok"! Az itt hozzászólók többsége azt nem tudja mit fog csinálni a jövőhéten ! De,hogy mi fog történni évmilliárdok múlva azt a legnagyobb részletességgel!
53/55 Mojjo válasza:
@52: nincs ebben semmi különös. Azt is jobban tudjuk pl, hogy miket mondott/tett egy a világ tulfelén lévő, fura, narancsosőszes hajszínű pacák, mint, hogy miket a szomszédunk.
54/55 anonim válasza:
Jól van!meg könnyebbültem! Látom mindenki tud mindent! Megyek vissza a cellámba, mindjárt jön a vizit!
55/55 anonim válasza:
"Megyek vissza a cellámba, mindjárt jön a vizit!"
Ne ez mondjuk még hihető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!