Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Honnan lehetunk biztosak...

Honnan lehetunk biztosak abban, hogy nincsenek a CIA altal lefolytatott, lakossagon vegzett emberkiserletek?

Figyelt kérdés
valamint fejlodo orszagok nepessegenek szandekos fertozese kulonfele fertozo betegsegekkel biologiai fegyver illetve tovabbi gyogyszerfejlesztesek celjabol?
2015. aug. 17. 09:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Sir Butcher nevű felhasználó válasza:

Ne feledd el felvenni az alufólia sisakod, mert a gyíkemberek lehallgatnak a Holdról!" legsotetebb valasz eddig. nezz utana a kozelmult tortenelmi tenyeinek. ha ilyeneknek nem vagy birtokaban, mashol szennyezd a netet az agyfosasaiddal.

2015. aug. 17. 13:52
 12/16 A kérdező kommentje:
" A gyógyszergyártók célja ez. Minél tovább élj betegen, hogy a "csodaszereiket" vegyed, míg élsz." nem feltetlenul celjuk ez, de hogy profitalnak belole jocskan, az is biztos.
2015. aug. 17. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan a hozzád hasonlók segítenek neki ebben.

Ami nem a nagyvállalati propagandából jön, az hoax.

Gratulálok a nézetedhez.

Nincs rajtam sisak... a hozzád hasonlókon van csak nem tudtok róla.

2015. aug. 17. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"És miközben folyamatosan mérgeznek minket génmódosított növényekkel, az egész világon csökken a betegségek, éhezések miatti halálozások száma, és folyamatosan növekszik a születéskor várható élettartam..." - máshol értelmes hozzászólásokat írsz, de amint erről a témáról esik szó, gondolkodás nélkül nyalod be a propagandát. A betegségek* és az éhezések miatti halálozások számának csökkenése már csak a (elsősorban a harmadik világot érintő) népességrobbanás miatt is lehetetlen. A "születéskor várható élettartam" meg röhej - gondolom az Állami Jósda szállítja az adatokat a KSH-nak ezügyben...

*Amúgy tudom, hogy túl kicsi minta, hogy reprezentatív legyen, de a környezetemben már alig hallok természetes halálozásról, szinte mindenki valami betegségbe döglik bele (rák kiugróan gyakori). És ez Magyarország, nem egy afrikai ország, ahol még iható víz is alig van...

2015. aug. 17. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát az ne valami titkos társaság műve legyen már ha valaki halálba bagózza vagy issza magát. Azon kívül meg bármilyen nehéz is elfogadni régen is volt rák csak addig se éltek, hogy ebbe haljanak bele szóval már az is élethossz növekedés átlagban ha rákban halnak meg az emberek.
2015. aug. 17. 18:32
 16/16 A kérdező kommentje:
a CIA nem titkos tarsasag, hanem nyilvanossag elott is ismert szervezet. Az emberkiserleteik pedig tortenelmi tenyek a kozelmultbol (Nurnbergi kodex utan raadasul). A szifilisz kiserletek is kozismertek. Hogy jon ide az alufolia es a titkos tarsasagok? Valaki fejtse mar ki ezt egy kicsit bovebben. Engem az erdekel, hogy utalnak e ra kiszivarogtatott forrasok, hogy ezeket a kiserleteket nem allitottak le, illetve tovabb folytatjak oket? Pl MK ULTRA-ban igen csak lenne fantazia. Biofegyverekrol nem is besszelve.
2015. aug. 17. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!