Valahol meglehetne osztani? (kvantumfizika)
Vannak érdekes elképzeléseim sok mindennel kapcsolatban és felszeretném tölteni a netre, de nem szeretném hogy ellopják. Illetve kéne valaki, aki érdekelt a témában és ha kell cáfolatot ad. A jelenlegi témáim:
-Fénysebesség átlépése.
-Időutazás
-Univerzum felépítése
-Tér és idő kapcsolat
Ezeken szoktam gondolkodni pont azért mert nincsenek fix meghatározások benne, de úgy érzem közel vagyok a megoldáshoz.
Könyvekből a fantázia világot preferálom, TV-t pedig már legalább 5 éve nem néztem legalábbis sorozatokat ill. discoveryt biztosan, a filmekből meg nem merítettem ötletet.
Persze kisgyerekként én is vágytam arra, hogy az Enterprise-n repülhessek, de az a kor már elmúlt.
A legnagyobb problémám az, hogy a kapcsolat akit én tudok elfoglalt, és már három hónapja ígérgeti, hogy átnézi.
Ugyanakkor, ha a témában konkrétan tudsz embert, akkor a részecskefizika kapcsán kéne valaki, aki megválaszol pár kérdést.
Ők ketten tanítanak részecskefizikát, de ha mondjuk nem kvantum-térelméletről van szó vagy nem nagyon eldimes a téma akkor akár én is megérthetem, és amúgy aki egyetemi tanárnak megy annak van jobb dolga is mint mások ötleteit ellopni, van saját kutatási témája amellett hogy egyetemen tanít és nem szokták ezeket a témákat csak úgy cserélgetni. Nem Edison életrajzából kéne informálódni a tudományos körökről.
Szerintem többre mész, ha beklüldöd egy folyóirathoz, annak van egy szerksztő bizottsága, akik hivatalos birálatot készítenek! Angolul le tudod írni?
Egy egyetemi oktató (az egyetemi tanár az egy beosztás, ráadásul kb legmagasabb) nem föltétlen ér rá arra, hogy ilyenekkel szórakozzon, a folyóiratnál azonban ez kötelességük is és részletesebb bírálatot kaphatsz!
> „Szerintem többre mész, ha beklüldöd egy folyóirathoz, annak van egy szerksztő bizottsága, akik hivatalos birálatot készítenek!”
Vagy pár száz euróért cserébe lehozzák egy szál belejavítás nélkül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!