Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Bárkiből lehet mérnök vagy...

Bárkiből lehet mérnök vagy programozó?

Figyelt kérdés
Egyre nagyobb igény van a mérnökökre és programozókra, de a piac mégis üres, ez azért van, mert egyszerűen a többség inkompetens ezekre a szakmákra?

2014. júl. 12. 16:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Tudod nekem senki nem nyalta ki gyerekkoromban a seg.gemet. Én túléltem gyermek koromban és nem a tudásszomjamat elégítettem ki. Valószínűleg több sz@rban volt részem eddigi életem során, mint neked bármikor is lesz."

Köszönöm, hogy megerősítetted, amit fentebb leírtam. Tehát te genetikával, neveltetéssel, és mindennel szembemenve egy géniusszá váltál. Nagyon ügyes vagy, és nincs nagy arcod!

"Hallgatok erre a bölcs közmondásra: Okos enged, szamár szenved."

Jajj ezt az elmés beszólást már nem hallottam legalább... általános iskola óta :D

"Többet nem írok ebbe a témába, túl drága az időm arra, hogy magadfajta vérprofi programozó Einsteinekre pazaroljam."

Elég vicces egy olyan posztot lezárni ezzel, amiben azt próbálod bizonygatni hogy nekem van nagy arcom, nem pedig neked

Jaés a személyeskedésre nem reagáltam, mert az interneten nem sok értelmét látom annak, hogy idegeneknek bizonygassam magam. Nem tudom hogy, a te hülyeségednek tudjam be (inkább erre szavazok), vagy inzultálni próbálsz azzal, hogy szted nem vagyok értelmesebb az emberek felénél (ennyit mondtam és nem többet)... ezzel az iq tesztes dologgal nagyon próbálsz fogást találni rajtam, pedig rögtön leírtam, hogy nem érdekel a mensa, és tapasztalatból mondtam azt, amit... javaslom olvass vissza

2014. júl. 14. 21:44
 32/33 anonim ***** válasza:

Igen ha odateszed magad és tepersz hajtasz tanulsz,képzed magad,mész mész csak ez lebeg előtted.

Ez egy kemény út,de mellette egyik legjobb szakmád lehet amivel ,,dőzsölő" életed lehet persze ha szereted csak akkor szeretned kell.

2014. aug. 17. 16:04
 33/33 anonim ***** válasza:

Amihez tanulni kell és amihez kell egy alapvető intelligencia, az már nem való mindenkinek. Ettől független van a munkaerőpiacon elég sok nem oda való mérnök, mégis alkalmazzák őket.

A programozó azért hiányszakma, mert viszonylag újkeletű szakma, kevés ember mozog még ebben a körben, meg hát nem is való mindenkinek úgy gondolom. Mérnök az meg olyan, hogy lehet hiányszakma, aztán mégis vannak akik évtizedes tapasztalattal, nyelvtudással sem dúskálnak állásajánlatokban.

Sok hülye cég van, akik lényegében nem első sorban szakembert keresnek, hanem papírt, nyelvtudást, árat. Szóval sok mérnöki szakirányban nehéz elhelyezkedni, főleg ha nem él az ember nagyobb ipari központ mellett (persze a végzősöket felszívják, mert olcsón dolgoznak sokat, aztán később már nehezedik a dolog). Ahhoz hogy valóban hiányszakmának lehessen nevezni, a cégek részéről is verseny kéne hogy kialakuljon - tehát hogy kapkodniuk kellene egymás elől a cégeknek a szakembereket.

2015. jan. 28. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!