Melyik egyetem "jobb" a szegedi a debreceni vagy pécsi? Informatikus szakra szeretnék menni. Nem csak az iskola de a város szempontjából is? Illetve gazdasági / mérnök / programozó informatikus közül melyiket ajánlanátok és miért? Gyengébb matekkal?
Rengeteg hasonló kérdés van fenn, nézz utána!
Nem fogsz igazán autentikus választ kapni, mert kevés olyan van, hogy mindhárom város egyeteméről tapasztalati véleményt tudjon mondani.
A szegediek a szegedit, a debreceniek a debrecenit, a pécsiek a pécsit fogják isteníteni...
A városok értékelése is nagyon szubjektív: érdeklődési körtől is függ, meg sok mástól...
Pl. aki Debrecenben lesz először szerelmes, annak Debrecen mindig a legjobb város lesz - és ugyanígy a többi is.
Próbálj értékelhető szempontokat összeállítani, ami alapján talán lehetne véleményt nyilvánítani.
Nekem Debrecen, Szeged, Pécs a sorrend, de biztos jön valaki aki lehülyéz ezért...
Itt van a magyar egyetemek (világ) listája:
ELTE, Debrecen, Szeged a sorrend.
Egyik sincs benne az első 500-ban!
A Közép Európai Egyetem pl. 15 helyjel még le van maradva a Botswanai Egyetemtől is... (1630-ik helyezett)
Szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!