Van valahol a neten külön programozóknak, infósoknak chatszoba? Ismertek ilyet? (szívesen ismerkednék)
Mostanában nem nagyon tudok aludni, este se, de később se, csak pár órákat. Ilyenkor viszont unatkozom, és hiányzik, hogy valakivel megbeszélhessem az infós feladataimat, vagy csak úgy általában a témáról. A hálózati dolgoktól és a konfigoktól leszámítva bármi.....
Ismertek erre online társalgási területet, ahol ideiglenesen ellehetnék, amíg el tudok aludni?
Tyűha, mintha személyesen engem szólítottál volna meg ;)
Info szakos vagyok, épp vizsgaidőszakban vagyok ugyan, de ha gondolod írhatsz. Amúgy a szakmám is IT-s, szóval valószínűleg nem lesz kínai amikről beszélni akarsz :)
De ha valaki tud egy jó kis IT-s közösséget, oldalt, fórumot, szóljon róla, nem fogunk megharagudni.
22N
De ha itt van valaki, az is jelentkezzen nyugodtan ;)
Fiú, lány, nő, férfi, bárki, aki konyít az informatikához, és lenne témája velem. ;)
Annyi, hogy vérprofi azért nem vagyok, de kis alapműveltségem a dolgokhoz azért talán van. :P
"hálózati dolgoktól és a konfigoktól leszámítva bármi..... " pont a végzettségem ellenzed
Elnézést, mindenkitől, aki ebben a témában van benne, de én sajnos tényleg ezekben vagyok benne legkevésbé. A hálózatos-fóbiám lehet, hogy részben röggzöttség, ugyanis nekünk nagyon sokáig nem volt internet, amikor meg már mindenki másnak volt..... értitek, ez nekem olyasmi volt, ami épp hogy nekem nem volt, de mindenki már erről beszélt.
Úgyhogy tényleg sajnálom, de én már meglátok egy Java kódot, vagy egy PHP-t, esetleg egy szerverhálózatnak a tervrajzát.... na akkor aztán köpni nyelni már nem tudok.... kis túlzással, de kb. így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!