Lányok! Nektek bejön, ha a discoban a srácok úgy ismerkednek, hogy nektek nyomják a farkukat?
3-as,
ezeket nem kiosztani kell, hanem ott a "tancparkett" kozepen szarazon analba egy meretes brokival. Az helyreteszi az ertekrendjet :D
Amugy nem ertem a problemadat veluk. Ok ezt valasztjak, erre van szukseguk. En is voltam mar egyejszakas igenyeben, es kifejezetten orulok neki hogy viszonylag konnyen meg is lehet oldani, ingyen.
A 2. kicsit keményen de jól fogalmazta meg. Egyetértek. :)
Én elküldeném a büdösbe aki ilyennek próbálkozna, ha nagyon offon lenne vagy olyan lenne, hogy mondjuk nem merek neki szólni..odébb mennék. Bár nálam ilyesmivel még nem próbálkoztak. Van az a nő/lánytipus akiből látszik, hogy bejön neki ez. Lásd a kis ri...knek., akik a 5.felest húzzák le a pultnál és azt se tudják előtte kinek a kocsijából szálltak ki. Ja és akiket mindenki megmarkol mikor elmegy előttük és ő meg csak vihog .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!