Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ez alvásparalízis volt vagy...

Ez alvásparalízis volt vagy csak sima álom?

Figyelt kérdés

Elsősorban elnézést kérek ha rossz a kategória, de ide írtam mert a paralízisnek szerintem köze van a tudományhoz és ide nem jár olyan sok "értelmes" ember mint az Ezotéria rovatba.

Szóval éjszaka olyan volt mintha felébredtem volna.Hátamon fekszem szemem nyitva de nem tudok mozogni.Anyám ott aludt mellettem mert az ő szobája átalakítás alatt van.Próbáltam neki kiabálni, de nem jött ki semmi hang.Aztán egyszer csak fordultam és nyújtottam a kezem felé és kiabáltam de egyre távolodtam és közbe olyan érzés volt mintha csúsznék le az ágyon.Aztán miután leértem hirtelen fölriadtam, de nem abban a pózban ahogy a ez a dolog történt.

Ez most akkor paralízis volt vagy csak sima álom ami valóságnak tűnt?Olyan valós volt hogy nem tudom eldönteni

2014. márc. 4. 22:30
 1/2 NoodIy ***** válasza:
Sima álom, a lecsúszós-fölriadós dolog miatt. Alvásparalízisnél simán tudsz egy Idő után mozogni.
2014. márc. 5. 09:17
 2/2 anonim válasza:
Szerintem is sima álom. Alvásparalízisnél ugyanolyan pózban térsz magadhoz, még ha esetleg hallucinálsz is (tapasztalataim szerint legalábbis).
2014. márc. 10. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!