Ez alvásparalízis volt?
Álmomban valami hülyeséget csinált a barátom és oda akartam volna menni hozzá, de beleléptem véletlenül a vízbe, amire azt gondoltam, hogy nem mély, de elmerültem benne. Hallottam a víz csobogását (napközben sokat vagyok akvárium mellett, emiatt jöhetett ez elő) és süllyedtem. Ekkor eszembe jutott, hogy éppen álmodok, fel tudok kelni. Szinte minden álmomban tudom, hogy éppen álmodok és irányíthatom, fel is tudok kelni és ha erősen koncentrálok, álomban is tudok maradni, de most ez más volt. Nem tudtam kinyitni a szemem, nem tudtam megmozdulni, csak nagy nehezen az ujjaimat behajlítani és hallottam a víz csobogását az álmomban és hogy kapkodom a levegőt. Arra gondoltam, hogyha fel próbálok úszni és nem pánikolok, akkor fel tudok ébredni. Nagy nehezen összejött, egy nagy csobbanás és tudtam is mozogni. Bocsi, hogy túl hosszúra sikeredett, de nagyon megijedtem, ilyen még sohasem volt. Vissza sem merek aludni. Volt már nektek is hasonló élményetek?
Tudom, hogy a tudomány kategóriába való, de itt szerintem többen megfordulnak, akik jártasak a témában:) Köszi a válaszokat elöre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!