Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez alvásparalízis volt?

Ez alvásparalízis volt?

Figyelt kérdés

Álmomban valami hülyeséget csinált a barátom és oda akartam volna menni hozzá, de beleléptem véletlenül a vízbe, amire azt gondoltam, hogy nem mély, de elmerültem benne. Hallottam a víz csobogását (napközben sokat vagyok akvárium mellett, emiatt jöhetett ez elő) és süllyedtem. Ekkor eszembe jutott, hogy éppen álmodok, fel tudok kelni. Szinte minden álmomban tudom, hogy éppen álmodok és irányíthatom, fel is tudok kelni és ha erősen koncentrálok, álomban is tudok maradni, de most ez más volt. Nem tudtam kinyitni a szemem, nem tudtam megmozdulni, csak nagy nehezen az ujjaimat behajlítani és hallottam a víz csobogását az álmomban és hogy kapkodom a levegőt. Arra gondoltam, hogyha fel próbálok úszni és nem pánikolok, akkor fel tudok ébredni. Nagy nehezen összejött, egy nagy csobbanás és tudtam is mozogni. Bocsi, hogy túl hosszúra sikeredett, de nagyon megijedtem, ilyen még sohasem volt. Vissza sem merek aludni. Volt már nektek is hasonló élményetek?

Tudom, hogy a tudomány kategóriába való, de itt szerintem többen megfordulnak, akik jártasak a témában:) Köszi a válaszokat elöre is!

2013. szept. 2. 00:19
 1/6 A kérdező kommentje:
*előre
2013. szept. 2. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis esetén éber tudatodnál vagy és a fizikailag fekvő testedet nem tudod mozdítani, nem az álombélit.
2013. szept. 2. 08:37
 3/6 A kérdező kommentje:
ébren voltam, hallottam ahogy veszem a levegőt, csak nem tudtam felébreszteni a testem és merültem. az álmomban kapálóztam. Nem bírtam megmozdulni, csak nagy nehezen behajlítani az ujjaim
2013. szept. 2. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, minden bizonnyal az volt. Előfordulhat, hogy mindenfélét hallucinálsz közben. Velem már sokszor előfordult, ha megszokod, egyáltalán nem ijesztő, bár kellemetlen.
2013. szept. 2. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha álmodban meghalsz, úgyis felébredsz, ha meg nem.... akkor már mindegy!
2013. szept. 3. 22:37
 6/6 anonim válasza:
Nekem olyan volt hogy félig álomban voltamfálig meg ébren, olyan vol mintha álmomban rám kötöztek volna több szá kilót és úgy kellet mennem közben meg úgy éreztem hogy fekvő hejzetben vagyok
2013. nov. 10. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!