Ez alvásparalízis? ( Röviden lent )
Semmi köze az alvásparalízishez.
Alvásparalízisnél ki tudod nyitni a szemed, gondolkodni tudsz, de nem tudsz mozogni. olyan mintha valami vagy valaki lefogna. szemedet tudod mozgatni, test és kar nem mozdul.
borzasztóan rossz.
szóval nem látsz embert,....stb. Itt valószínűleg mély álomba szenderettél, biztosan okkal, mert kaptál egy üzit, amit fejthetsz megfele.
#3: az alvásparalízis sok embernél jár együtt hallucinációval. A szorító érzés is sokaknál előfordul. Nekem volt már ilyen is, olyan is.
Én alvásparalízisre tippeltem, de könnyen lehet, hogy igazad van és csak álom volt.
Teljes mértékben nem alvásparalízis.
És amit az interneten írnak, hogy hallucináció, az csak humbuk. Mitől hallucinálna? Nem vett be semmit.
És alvásparalízis mindig ébredés után keletkezik. Amikor felébredsz de még információk nem jutottak el az agyig. Addig blokkolva vagy
#5: ne okoskodj már, olvass inkább jobban utána. A pontos működését, amennyire tudom, nem ismerik, de az általánosan tapasztalt dolgok között ott van a hallucináció is.
Nekem rengetegszer volt már alvásparalízisem, egy alkalmat kivéve nem hallucináltam, de akkor egyszer nagyon durván és élénken. Érdekes volt.
>Amikor felébredsz de még információk nem jutottak el az agyig.
Ha ezzel azt akartad kifejezni, hogy az alvásciklus zavara miatt a REM fázisban fellépő atonia ideiglenesen megmarad ébrenléti állapotban is, akkor igazad van, csak gyengén fogalmaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!