Mi a fene lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem is oly rég (2 hónapja kb) olvastam az alvásparalízisről, és én ennek a jeleit látom magamon. Mindig, amikor lefekszem, rá 2 percre hogy elalszom, olyan érzésem van, mintha felkelnék, nagyjából tudatomnál vagyok. Legutóbb direkt próbálgattam Mozgatni bármely végtagjaim, vagy beszélni, de sikertelenül, pont, ahogy az alvásparalízisnél van. Ezzel nagy problémák még nem is lennének, de ahogy egy ilyennek vége van, és fölkelés után visszafekszem, 50% hogy ismét előjön, és így tovább... Másrészt nagyon ijesztő tud lenni, volt, amikor árnyakat láttam, vagy lépteket mögüllem, és ugye képtelen voltam védekezni, az "ép" tudatommal. Valami tipp, hogy mi is ez, és mit tehetnék ellene?2013. júl. 8. 19:48
1/6 anonim válasza:
bocsesz majd halkab leszek észre sew fogol venni lefogadom egy betyárosba
3/6 A kérdező kommentje:
-.-
2013. júl. 9. 06:05
4/6 anonim válasza:
én a helyedben megkérdeznék egy pszichológust, v. orvost
5/6 anonim válasza:
Szia, látom sok a fogyi így előttem :)
Menj el a háziorvosodhoz, mesélj neki ezekről... mond el hogy alvásparalízisre gyanakodsz, valószínűleg ír a pszichiátriára beutalót ( ha nem, akkor kérd). Ez nem azt jelenti h kikötöznek vagy bármi. Ott kivizsgálnak, és ha úgy látják hogy alvásparalízis vagy más gond, akkor pszichologus kezei alá kerülsz :) Jobbulást!
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, azóta is kísért a dolog :D
2019. júl. 8. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!