Mi a fene volt ez az érzés?
Figyelt kérdés
tegnap mikor felébredtem 03:50 volt, és vagy fél óráig nem tudtam visszaaludni, mert úgy éreztem, hogy valaki vagy valami még van a szobámban. Amikor mégis megpróbáltam, azt érzetem, hogy egyre közelebb és közelebb jön. A végén már úgy éreztem, mintha pontosan az ágyam mellett állna. Bekapcsoltam a TV-t és kimentem a WC-re. Ekkor már kezdett világosodni de azt a furcsa érzést, hogy valaki még velem azt továbbra is éreztem. Csak ez az érzés már nem a szobámból, hanem anya szobája és a bejárati ajtó előttről jött. Ezután bementem a szobámba és sikerült visszaaludnom és már nem éreztem, hogy még valaki lenne a szobámban.
Mitől volt ez az érzésem?
2013. máj. 10. 10:06
1/4 DarkLantern válasza:
Lehet hogy alvásparalízis, vagy csak nem ébredtél fel teljesen.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen érzésem, és fogalmam sincs mi volt. Lefekvés előtt. De sztem csak beképzeljük.
3/4 A kérdező kommentje:
A történethez hozzákapcsolódik az is, hogy előtte borzalmas rémálmom volt. Az volt benne, hogy elvesztettem anyukámat egy merénylet során, egy hotelban. Aztán két nyomozó engem kezdett üldözni a szállodában. Az egyiket felismertem de nem közeli ismerősöm, hanem egy sorozat színésze. A 4.-en voltunk és Én beszaladtam a liftbe, Ők pedig a lépcsőn jöttek le. Egyszerre értünk le a földszintre és én elkezdtem rohanni a forgóajtó felé ahogy Ők is. Itt véget ért az álmom és felébredtem.
2013. máj. 10. 12:58
4/4 anonim válasza:
Akut skizoefektiv pszichózis az ismert tünetekkel: szorongás, üldözési mánia, depresszió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!