Olyan érzésem van, mintha valami/valaki ki akarna lökni az autók elé?
A héten már negyedszer történt az, hogy nyomást éreztem a hátam közepén, meg a derekamon és csak nagyon kevesen múlt, hogy kilépjek az autók elé.
Ilyenkor mindig hallok valami olyasmit, hogy "Most kell megtenned! Most kell lépned!". Természetesen nem figyeltem a gondolatokra, amik után megéreztem a nyomást/lökést... Mindig hátranéztem, mert azt hittem, hogy csak valaki nekiment a táskámnak, vagy valami, de a négy alkalomból háromszor senki sem állt mögöttem.
Ma például azt csináltam, hogy nem közvetlenül a gyalogos átjáró elé álltam, hanem pár ember mögé, hogy még véletlenül se legyen baj.
Nagyon megijedtem, gondolom ez érthető. Nagyon-nagyon stresszes vagyok az elmúlt két hétben. De akkor sem értem, hogy miért történik ez...Nem akarok megőrülni...
Nem vagyok hívő, az ima nem segítene valószínűleg.
Egyébként azért az ezo kategóriába írtam, mert mindig ugyanazon a helyen kap el ez az érzés...
Azért köszönöm a válaszokat!
"Nem vagyok hívő, az ima nem segítene valószínűleg."
Segítene, már ha az ima valóban segít. Nem is győzködnélek, de hadd hívjam fel a figyelmedet arra az aprócska tényre, hogy semmibe se kerül kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!