Meditáció közben olyan érzésem van, mintha zuhannék, és ez kizökkent. Más is tapasztal ilyet? Ez miért van?
Zuhansz, szédülsz? Szerintem azért, mert még nem nagyon voltál transzba, tudatosan. Mindennap vagy alfa szinten valamikor, csak akkor nem veszel tudomást róla. Tehát még kezdő vagy, az elején vannak ilyen tünetek.
Egyébként a zuhanásérzés kell is, mivel ez a transzállapot elérésének a legfontosabb feltétele, mivel ez a zuhanásérzés megváltoztatja a béta szintet alfa szintre.
Előző vagyok:
Esetleg akkor tapasztalhatsz olyan érzést, hogy "beszív a föld" mikor a gyökércsakrádat akarod kinyitni, mivel ilyenkor összeköt a földanyával.
Köszönöm a választ!
Még azt is szeretném kérdezni, hogy ha közben pl. felmerül előttem egy rét, akkor azt szemléljem, vagy azt is el kell engedni?
Rét csak úgy magától? Hmm... nem tudom, jelent neked valamit, vagy mit látsz ott stb? A meditációnak is többféle típusa van, a vizualizációs típusú meg az üres meditáció, meg erő-meditáció stb.
Keress egy olyan internetes weboldalt, ami a meditációval foglalkozik, a .hu-s végződésüeket keresd, mert általában azoknak komoly a szándékúak, és tényleg azért hozták létre, hogy elmagyarázzák a különböző meditációs technikákat.
Elküldtem neked privátba egy olyan weboldalt, ami teljesen megbízható forrásból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!