Átveszem mások rezgését? El tudnátok ezt magyarázni nekem?
Régebben egy ezzel foglalkozó személy azt mondta amikor megfogta a kezemet, hogy nagyon könnyen átveszem mások rezgéseit.
Azt mondta, hogy ez nem feltétlenül jó, mert túl könnyen átveszem, és negatív dolgokat is.
Sokáig nem foglalkoztam vele (nem nagyon hiszek az ilyenekben), most viszont eszembe jutott, hogy talán igaza lehetett. Sajnos már nem áll módomban ezzel a személlyel beszélni ezért kérdezem itt, hogy amiket leírok az utalhat-e arra, hogy túl könnyen átveszem a rezgéseket?
Van egy barátom aki nemrég múlt 31. Én 19 éves vagyok, és azt érzem hogy fogy az időm, öregszem és már szinte elkéstem azzal, hogy csináljak valamit az életemben. Hirtelen gyereket akarok, mert félek hogy kiöregszem az anyaságból, és szinte bánom hogy nem előbb estem teherbe.
Tudom, hogy ez irreális tőlem 19 évesen. Lehetséges, hogy a 31 éves barátomtól veszem át, aki ténylegesen ezeket érzi, csak próbálja titkolni, de szorong?
Nagyon nyomasztó érzés:(
Pár dolog még ami hasonló volt:
-van egy barátnőm, akivel mindenben megértjük egymást, amikor mások nem is értenek meg minket. van, hogy amikor új kapcsolata van, és találkozunk, egy szót sem kell szólnia, és tudom a részleteket is, mert valahogy érzem rajta amikor a párja egy kicsit is szóba kerül.
-előfordult már olyan is, hogy egy akkor megismert személlyel mintha olvasni tudtunk volna egymás gondolatában. épphogy bemutatkoztunk egymásnak (egy társaságon belül), de éreztük hogy rengeteg energia lett bennünk hirtelen, és olvasunk egymás gondolataiban. a társaságban sokaknak feltűnt hogy ismeretlenül befejezzük egymás mondatait. ezen kívül, az akkori barátom fülébe súgtam, hogy az illető miről fog mindjárt beszélni, és úgy lett.
Nagyon nagyra értékelném, ha valaki elmagyarázná nekem ezeket a furcsa, számomra érthetetlen dolgokat. Nagyon reális gondolkodású vagyok, és sosem hittem semmi olyanban amire "nincs magyarázat", de elkezdett érdekelni a dolog.
Elmagyarázná valaki, hogy miért érzek ilyet pár emberrel szemben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
> nagyon könnyen átveszem mások rezgéseit.
Azok a "rezgések", amikről az ezo-izé hívők évek óta hantáznak, nem léteznek.
> Nagyon nagyra értékelném, ha valaki elmagyarázná nekem
> ezeket a furcsa, számomra érthetetlen dolgokat.
Erős együttérző képesség, magas érzelmi intelligencia, intuíció...
Semmi természetfeletti.
Sorrendben:
Egyáltalán semmi furcsa nincsa abban, hogy valakire 19 évesen rátör a "gyorsan telik az életem de még semmit nem értem el" érzés. Valójában az emberek többségére ilyen korban már rá szokott jönni. Később is jön még, ne aggodj.
Ezt nonverbális kommunikációnak hívják. Csak a miheztartás végett, az ember használ úgy 5000 szót és ismer kb 250000 nonverbális jelet, hatalmas informácimennyiség áramlik úgy is.
No komment, lásd előző bekezdés.
Szóval olyan baromságokat, mint rezgés, felejts el, egyszerűen arról van szó, hoyg tehetséged van a nonverbális kommunikáció használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!