Ezósok! Mivel fogjátok magyarázni, ha december 21-én nem fog semmi se történni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 21:10
1/16 anonim válasza:
Azonnal egy újabb dátumot ki fognak találni, és majd akkor lesz világvége. És ez így tovább és tovább :D
2/16 anonim válasza:
Semmivel. Nem jöttél még rá, hogy mi semmivel nem magyarázunk semmit?
3/16 Lilith1994 válasza:
Nem minden ezos hisz benne. meg ha úgy is lenne nem tehetünk ellene semmit. Én nem magyarázkodom majd mert nem hiszek benne. (egyébként ezt a kérdést már sokszós látam ..sokan tették már fel.)
5/16 anonim válasza:
Te még nem tudod?
Valamikor kora tavasszal megszólaltatták a Tv-ben a maják jelenlegi "főpapját" vagy "fősámánt" vagy kit. Mexikóban él, ott még fel-lelhetők az ősi maja népcsoportból egy réteg.
Mondta, hogy újra kell értelmezni azokat az ősi jóslatokat 2012-re vonatkozóan, valószínűleg rossz a számításunk, nem biztos, hogy 2012 a jó dátum.
Ez volt idén tavasszal! Jó nem? :))))
6/16 anonim válasza:
Majd arra fogják, hogy eltévedt a reptoid flotta a tejúton.
7/16 anonim válasza:
A maják szerint ez egy új kor kezdete. Más egyéb nem valószínű hogy történni fog. Ezt csak valaki kitalálta hogy világvége lesz. Leírva sehol nincs
8/16 anonim válasza:
Az 1848-as Perihelia jelenségre fogják majd.
László jósnő
10/16 anonim válasza:
És mivel fogod magyarázni, ha történik valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!