Szerintetek mi lesz december 21-én? Melyik a reálisabb?
a. reptoid invázió
b. az Istenek (annunakik) visszatérnek
c. spirituális felemelkedés
d. természeti katasztrófák általi világvége
szerintem "a" vagy "b", de lehet hogy egyszerre mindkettő.
Egyértelmüen az a.
Viszont a loúk lecsapnak majd a reptoid csapatokra és megmenekülünk!
December 21.én biztosan szombat lesz . Azonkívül ugyanolyan átlagos nap mint a többi . A világvége pedig egy hatalmas nagy baromság . Érdekes módon már 2014 ről meg 2016-ról is beszélnek , hogy akkor lesz .
Az egész egy nagy átverés aminek sajnos jó páran bedőlnek(tek) és ezzel pár emberke nagyot kaszált . Mivel nézzétek meg a túlélési praktikát c. sorozatot .
Akik be vették ezt azok több milliárdot kidobnak fölöslegesen . Például voltak olyanok akik 8 évre elegendő kaját összegyűjtöttek ( 5 főnek ) és még rengeteg olyan van aki 4 évnyit raktározott el és emellett megvettek egy csomó fölösleges dolgot . Tehát pár élelmiszer cég aki tartós élelmiszerrel foglalkozik nagyon jól járt , na meg az olyan boltok ahol a túléléshez kapcsolatos tárgyakat gyárt .
Egyébként kíváncsi vagyok , hogy a média hallgatni fog -e róla , hogy nem történik semmi , vagy kitalálják , hogy elszámoltak valamit .
Sokan azt hiszik, hogy ez a 2012 baromság egyedül álló dolog pedig ez az egyik világvége a rengeteg közül ami kisebb-nagyobb hírnévre tett szert. Csak, hogy egy példát mondjak: Tavaly 3 világvégét is túléltünk (legalábbis én ennyiről tudok, de lehet, hogy sokkal több is volt)
Na de, hogy azért a kérdésre is válaszoljak: egyértelműen az a.
UI.: ÉLJEN AZ ELLENÁLLÁS!
# 3 Igen 2016-ban tényleg lesz világvége.
Tudod a Kambodzsai kisbolygó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!