Ez meg mi a fene volt?
Figyelt kérdés
Nos annak a segítségét kérem aki ért ezekhez a dolgokhoz vagyis álomfejtő.Azt álmodtam, hogy bent vagyok a mostani iskolám mosdójában és ha í fejem elkezdem felfelé mozdítani akkor a a szemem vérvörös lesz elterítődik benne a véri és úgy mond csurog le.de nem minden részénél csak a fehérje a szemnek a többi része (ami nekem kék színű)az is vérvörös de nem csurog le.És elmentünk az egyik tanáromhoz aki az ilyenekkel foglalkozik és azt mondta hogy ez azért van mert félig angyal vagyok és félig ördög és az angyal énem próbálja legyőzni az ördögit.és itt felébredtem.ez jelenthet valamit?köszönöm előre is az ÉRTELMES válaszokat :)2012. febr. 16. 15:01
6/8 melike11 válasza:
Lehet vámpírrá változol hamarosan :)
7/8 A kérdező kommentje:
ohh köszi mindenkinek az értelmes válaszokat.utolsó kommentelő nem hiszem. :D
2012. febr. 16. 20:25
8/8 anonim válasza:
Ne csináljátok már, egy érdekes, és frissen átélt álom igenis képes komolyan foglalkoztatni az embert, még ha más esetben ő is így reaagálna egy ilyen kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!