Mi a fene lehet az oka? Mi lehet ez? Így próbál üzenni?
Haverom folyamatosan azt állítja, ha leül a géphez, játszani vagy mit tudom, én..akkor egy áralakot lát mindig a háta mögött....de amikor a háta mögé néz semmi sincsen..! És ez nem képzelődés...mert én is láttam..a barátnője is, az apja is, és a húga is.....szóval...! DE az érdekes, hogy egy bizonyos zeneszám lejátszása közbe meg-meg jeleni az árny...sőt egyszer éppen itt voltam a srácnál, és kimentünk mert megjött a kaja....( Pizza), és mikor visszajöttünk a monitoron a képernyőkímélő szövege ez volt " Itt vagyok öcsi" És az a zeneszám is újra indult..pedig nem úgy lett belállítva, hogy ismétlés! (
Jahm igen, a srác bátyja nem rég halt meg egy motorbaleset során) Egyinkünk se tudja mi ez, vagy mi lehet, de annyi szent, hogy paranormális....számtalanszor tapasztaltuk már, hogy jóval hűvösebb van a gépnél, mint máshól....és gyakran valami mormogást vagy valamit hallunk a hangfalakból...van is egy EVP, meg egy kép, de az havernál van! én értek az ilyenekhez, de ilyent még 100, hogy nem tapasztaltam....! Mások véleményére vok kiváncsi..és a gyökerek kíméljenek! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!