Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a fene lehet az oka? Mi...

Mi a fene lehet az oka? Mi lehet ez? Így próbál üzenni?

Figyelt kérdés

Haverom folyamatosan azt állítja, ha leül a géphez, játszani vagy mit tudom, én..akkor egy áralakot lát mindig a háta mögött....de amikor a háta mögé néz semmi sincsen..! És ez nem képzelődés...mert én is láttam..a barátnője is, az apja is, és a húga is.....szóval...! DE az érdekes, hogy egy bizonyos zeneszám lejátszása közbe meg-meg jeleni az árny...sőt egyszer éppen itt voltam a srácnál, és kimentünk mert megjött a kaja....( Pizza), és mikor visszajöttünk a monitoron a képernyőkímélő szövege ez volt " Itt vagyok öcsi" És az a zeneszám is újra indult..pedig nem úgy lett belállítva, hogy ismétlés! (

Jahm igen, a srác bátyja nem rég halt meg egy motorbaleset során) Egyinkünk se tudja mi ez, vagy mi lehet, de annyi szent, hogy paranormális....számtalanszor tapasztaltuk már, hogy jóval hűvösebb van a gépnél, mint máshól....és gyakran valami mormogást vagy valamit hallunk a hangfalakból...van is egy EVP, meg egy kép, de az havernál van! én értek az ilyenekhez, de ilyent még 100, hogy nem tapasztaltam....! Mások véleményére vok kiváncsi..és a gyökerek kíméljenek! Köszönöm!

2011. júl. 19. 23:08
1 2
 11/12 anonim válasza:
De aranyoooooooooos *-* igy próbál üzeni és azt akarja h figyeljetek rá is üzen h ott van még:) törödjetek vele kérdezgesétekh mit akar és lehet h tudtook majd vele úg komunikálni majd idő mulásával hogy megértsétek egymást...:) ez nagyon édes :DD
2011. júl. 28. 19:32
 12/12 anonim válasza:
Szerintem erre egy a magyarázat.Egy szellem.Hátha valaki,én nem hiszek sem a szellemekben,sem a túlvilági erőkben.De egyébként léteznek.Csak nem ember formájában.Úgy értem,hogy ha láttál is valamit,tuti nem a bátyja szelleme volt.Gondolj bele!Mi értelme lenne a halálnak,ha a szellemek által visszajönnek az életbe?Amit te láttál az szerintem démon volt.Sok féle vallást ismerek,de ugyebár mindegyik tanítja és ezért szntem mindenki hisz is az Ördögben vagyis Sátánban,és a démonaiban.Lehet,hogy azon a helyen halt meg valaki,vagy nemrég olyan filmet néztél amiben szellem volt.Na mármost azt tudjuk,hogy az Ördög nem éppen arany szívű.Könnyen megeshet,hogy a démonai által csak ijjeszgetni akar.Aki nem hisz az Ördögben,maga magyarázza meg,de aki hisz benne szntem logikusan végig tudja ezt vezetni :).
2011. júl. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!