Kinyílt magától a csap. Ez miért lehet? Üzenni akarnak valamit?
20:07-es:
Ez egy értelmes válasz volt, te nem válaszoltál a kérdésre, én igen.
Eszetlen barom vagy, én sem hiszek de legalább válaszoltam hogy nem biztos hogy neki akarnak üzenni...
Gondolkodj mielőtt írsz.
Nálunk, mármint anyumék házában kb 6 évvel ezelőtt reggel elindult a tálas mixer. Hármas fokozaton ment, a tál pörgött alatta. Mi a szobába voltunk reggel, azt hittük valamelyik barom szomszéd ilyenkor nyírja a füvet. Amikor megláttam a mixert, földbegyökerezett a lábam. ODAMENTEM, és kikapcsoltam.
/Aztán jót röhögtem, mert eszembe jutott egy horror, ami így kezdődött, hogy elindultak a háztartási gépek. A nő odament, na itt kapcsoltam át, és azt mondtam, hogy én sose mennék oda :)/
A konyhából visszamentem anyuékhoz, meséltem mi volt kint. Megbeszéltük, hogy akkor nemrég meghalt nagymamám, aki imádott sütni, így jelez nekünk, hogy velünk van.
Azóta se történt semmi ilyen.
Ha Te kapod a jeleket, neked szólnak. Milyen épületbe van a munkahelyed? Régi családi ház, vagy irodaépület?
Ha nagyon régi épület, akkor valószínű, hogy az az idős nő akinek az árnyékát látod, ott lakott, vagy ott halt meg, és valamiért nem tud elszakadni.
A csappal gondolom arra akarta felhívni a figyelmed, hogy mosogass el. Szerintem ennél nem volt több a jelzés. Vagy meg akarta csinálni. :) Az ajtónyílás, a zacskó zörgés mint arra utal, hogy ott van köztetek.
Van ilyen. Kicsit járj utána, hogy kihez kötődött a ház régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!