Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jobb lenne ha...

Szerintetek is jobb lenne ha az emberiség itt pusztulna el a földön?

Figyelt kérdés
Most képzeljétek el hogy egy ennyire pusztító,agresszív,kegyetlen,érdeknéző faj kirajzana az űrbe.
2013. okt. 10. 06:28
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

"Szerintem bőven elég, ha csak a magad fajták pusztulnak itt a Földön, akik egy egész fajt kiirtanának, mert nem tetszik a képük."

Így van ahogy mondod!Dögöljön meg az összes olyan ember aki meg szeretné menteni a földi élővilágot!

2013. okt. 10. 09:46
 12/60 A kérdező kommentje:
Én nem akarom ki írtani az emberiséget:)Kiírtja magát :D
2013. okt. 10. 09:46
 13/60 A kérdező kommentje:
Nem is az emberrel lenne a gond,hanem a vezetőkkel.
2013. okt. 10. 09:47
 14/60 anonim ***** válasza:

No, hát erről beszéltem!

Ha visszaolvassátok a saját kis társalgásotokat, tiszta képet kaptok arról, milyen is valójában az ember!

Hát ezért nem kell attól félni, hogy képesek leszünk kipusztítani más bolygók élőlényeit. Amíg itt egymás között nincs harmónia, nincs béke, egyetértés, addig nem is fogunk eljutni egy olyan szintre, helyre, ahol más értelmes lényeket találhatnánk.

2013. okt. 10. 09:51
 15/60 anonim ***** válasza:
51%

"Így van ahogy mondod!Dögöljön meg az összes olyan ember aki meg szeretné menteni a földi élővilágot!"

Nem akarsz te megmenteni semmit. Maximum bűntudatod van vagy unatkozol, mert fäsza életed van itt Európa közepén, hol egy emberöltő óta nem volt háború és csak a kezedet kell felemelned, hogy házhoz jöjjön a kaja.

2013. okt. 10. 09:58
 16/60 A kérdező kommentje:

"Nem akarsz te megmenteni semmit. Maximum bűntudatod van vagy unatkozol, mert fäsza életed van itt Európa közepén, hol egy emberöltő óta nem volt háború és csak a kezedet kell felemelned, hogy házhoz jöjjön a kaja"

Úgy szeretem mikor más jobban tudja hogy mit érzek,mit csinálok stb..

2013. okt. 10. 10:11
 17/60 A kérdező kommentje:

m"ert fäsza életed van itt Európa közepén, hol egy emberöltő óta nem volt háború"

Még a végén kiderül te vagy John Rambo

2013. okt. 10. 10:16
 18/60 anonim ***** válasza:
68%

"Úgy szeretem mikor más jobban tudja hogy mit érzek,mit csinálok stb.."

Szívesen.

"Még a végén kiderül te vagy John Rambo"

Ennek a reakciónak semmi értelme.

2013. okt. 10. 10:28
 19/60 anonim ***** válasza:
62%
A Föld nem haldoklik, kissé el vagy varázsolva.
2013. okt. 10. 10:38
 20/60 A kérdező kommentje:
Nem "haldoklik" csak sikerült felborítani az egyensúlyt.
2013. okt. 10. 10:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!