Ha mindenkeppen valasztani kell, melyik a jobb dontes? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Tegyuk fel, eleted kozepen valaki azt mondja neked, hogy valassz: mindenre emlekszel gyerekkorod elso pillanatatol kezdve, avagy semmire sem eleted mostani pillanataig az emlekeid kozul? Melyiket es miert valasztanad?2013. szept. 8. 15:54
1/7 anonim válasza:
Mindenre akarnék emlékezni.
Csak mert nem akarok életem közepén kvázi előröl kezdeni mindent. Se család, se munka... Nem azért dolgozom ki a belem, hogy mindezt elveszítsem.
2/7 anonim válasza:
Nem értem, mi ebben a döntés. Dönteni olyanban szoktunk, amikor valamit fizetünk valamiért. De minden valamiért más valamit kell fizetni. Egyiket jobban szeretjük, másikat kevésbé. Ekkor dönthetek, hogy melyiknek jobb az ár/érték aránya. De a jó és rossz között mi a választás jelentősége? Mazochisták választhatják a rosszat is, de a többi...
3/7 anonim válasza:
Miért választanám azt, hogy mindent elfelejtsek? :O
4/7 anonim válasza:
Gondolom akik súlyos traumákon esett át és semmi jó nem történt vele az életében az élne a lehetőséggel (ha még nem követett el élete ezen pontjáig öngyilkosságot), de a legtöbb ember köztük én is, szeretnék életem minden pillanatára emlékezni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem rosszul van megfogalmazva a kérdés... Azt senki sem választaná, h kb 40 évesen egy ágybavizelő, beszédképtelen, kvázi csecsemő legyen.
Úgy jobb lett volna a kérdés, hogy ha újra lehetnénk-e gyerekek, elölről mindent, viszont elfelejtenénk a mostani életünket, bevállalnánk-e.
Én nem.
6/7 A kérdező kommentje:
2.: köszi a semmitmondó választ.
Utolsó:Attól, hogy elfelejtesz mindent, a már meglévő tudásod megmarad. Az emlékek vesznek el. Tehát nem emlékszel ismerősökre, sikerekre, kudarcokra, rossz dolgokra. Attól még a 2 diploma meglenne pl:)
2013. szept. 9. 15:46
7/7 anonim válasza:
A tudás maga az emlékek. Nem lehet a kettőt különválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!