Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 87es IQ 16 évesen nagyon gáz?...

87es IQ 16 évesen nagyon gáz? Lehet az IQt valahogy növelni?

Figyelt kérdés

Pár napja egy dupla lyukasórában pár haverral meg csináltunk egy IQ tesztet, és 87es jött ki nekem :S Tök égő volt mindenkinek 100-110 körül, legjobb haveromnak 132 majdnem kétszer olyan okos, mint én :( Tudom, h kicsit lassú a felfogásom, meg nem vok túl okos nem is vok jó tanuló, de nem hittem volna h nekem lesz a legroszabb :( Ez a 87es nagyon gáz? Azóta is azt halgatom, ha mondok vmi hülyeséget "na megszólalt már a 87es" XD Am ez most azt jelenti h hülye vok és az is maradok életem végéig, vagy lehet ezt valahogy "fejleszteni"?

16/F

2009. okt. 28. 19:14
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nekem a Mensa HungarIQa kilencvenkettőt mért. És most lettem 16 éves. Szerintetek ez az érték alacsonynak mondható?
2010. okt. 14. 18:45
 22/24 A kérdező kommentje:
Elvileg 100 az átlagos érték
2010. okt. 14. 18:52
 23/24 anonim ***** válasza:
90 és 100 között átlagos.
2010. okt. 14. 20:58
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem se érnek sz*rt se a tesztek. A netes mensás teszt pedig szintén nem mér jól, nekem meg amúgy az ismerőseimnek is ott jött ki legalacsonyabb. Van az a menzás teszt amiért fizetni kell, még nem próbáltam, sztem az jobb lehet, mondjuk nem annyira érdekel, mert ugye nincs jelentősége :)

Esetleg lehet a probléma ha vkinek nem diagnosztizál diszlexiája diszgráfiája vagy figyelemzavar van, attól még lehet nagyon értelmes, csak épp nem olyan jó eredmény jön ki.

és hozzátenném, hogy nekem is jófejnek és értelmesnek tűnsz, szóval ne szívd mellre :)

2011. jan. 4. 05:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!