87es IQ 16 évesen nagyon gáz? Lehet az IQt valahogy
növelni?
Figyelt kérdés
Pár napja egy dupla lyukasórában pár haverral meg csináltunk egy IQ tesztet, és 87es jött ki nekem :S Tök égő volt mindenkinek 100-110 körül, legjobb haveromnak 132 majdnem kétszer olyan okos, mint én :( Tudom, h kicsit lassú a felfogásom, meg nem vok túl okos nem is vok jó tanuló, de nem hittem volna h nekem lesz a legroszabb :( Ez a 87es nagyon gáz? Azóta is azt halgatom, ha mondok vmi hülyeséget "na megszólalt már a 87es" XD Am ez most azt jelenti h hülye vok és az is maradok életem végéig, vagy lehet ezt valahogy "fejleszteni"?
Az előttem szólók mind jókat irtak.Én még azt tenném hozzá,hogy az iq teszt nem méri a kreativitást,azt,hogy mennyire vagy kellemes személyiség,milyen a felfogásod,stbstb. Tulajdonképpen csak a logikára lehet következtetni belőle. (amugy az életbenmaradáshoz azthiszem 60 szükséges,szóval bőven jóvagy:-) Persze csak viccelek.:-)
Az iq teszt baromság.
2009. okt. 29. 00:26
12/24 anonim válasza:
Az előzőeknek igaza van, de még annyit, h: ha az átlag 100, a szórás pedig 15 (az internetes mensa-s tesztnél így van), akkor benne vagy a szórásban. (A szórásba az emberek 67%-a tartozik)
2009. okt. 29. 01:21
13/24 anonim válasza:
Annyira azért nem baromság, de az biztos, hogy különböző nehézségű tesztek vannak. Vegyél egy IQ tesztkönyvet, és azáltal fejlesztheted. Egyébként az IQ-teszt szinte csak a következtetőképességet méri, mást alig.
2009. okt. 29. 12:14
14/24 anonim válasza:
Még valami. Egyetemen mondták, az IQ definíciójára: "az, amit az IQ-tesztek mérnek." Ne vedd komolyan.
2009. okt. 30. 15:15
15/24 anonim válasza:
Nem olyan rossz, majdnem átlagos. Olvastam egy gyakorlatról, ami állítólag segít, de én is kíváncsi lennék még néhány ilyenre: [link]
2010. máj. 4. 22:38
16/24 A kérdező kommentje:
Ez müködik? Te próbáltad?
2010. máj. 5. 17:43
17/24 anonim válasza:
Áhhhhhh...ezek a tesztek nem érnek semmit!Egyszer egy tesztet meg kellett csinálnom időre és azt írta ki, h az IQ-m 70 alatti, orvoshoz kell mennem.Azonnal tudtam, h ez hülyeség mivel(nem vagyok egoista)igaz, h lusta vagyok, de kémiából, helyesírásból jó vagyok és szerintem a felfogásom és a furfangosságom is átlagos/átlag fölötti.Van egy ismerősöm aki "kicsit" lassú felfogású és 132-es lett neki xD.NE IZGASD EZEN MAGAD!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 6. 21:03
18/24 anonim válasza:
Csak pár percig próbáltam, de állítólag rendszeresen kell csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!