Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 87es IQ 16 évesen nagyon gáz?...

87es IQ 16 évesen nagyon gáz? Lehet az IQt valahogy növelni?

Figyelt kérdés

Pár napja egy dupla lyukasórában pár haverral meg csináltunk egy IQ tesztet, és 87es jött ki nekem :S Tök égő volt mindenkinek 100-110 körül, legjobb haveromnak 132 majdnem kétszer olyan okos, mint én :( Tudom, h kicsit lassú a felfogásom, meg nem vok túl okos nem is vok jó tanuló, de nem hittem volna h nekem lesz a legroszabb :( Ez a 87es nagyon gáz? Azóta is azt halgatom, ha mondok vmi hülyeséget "na megszólalt már a 87es" XD Am ez most azt jelenti h hülye vok és az is maradok életem végéig, vagy lehet ezt valahogy "fejleszteni"?

16/F

2009. okt. 28. 19:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az előttem szólók mind jókat irtak.Én még azt tenném hozzá,hogy az iq teszt nem méri a kreativitást,azt,hogy mennyire vagy kellemes személyiség,milyen a felfogásod,stbstb. Tulajdonképpen csak a logikára lehet következtetni belőle. (amugy az életbenmaradáshoz azthiszem 60 szükséges,szóval bőven jóvagy:-) Persze csak viccelek.:-)

Az iq teszt baromság.

2009. okt. 29. 00:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Az előzőeknek igaza van, de még annyit, h: ha az átlag 100, a szórás pedig 15 (az internetes mensa-s tesztnél így van), akkor benne vagy a szórásban. (A szórásba az emberek 67%-a tartozik)
2009. okt. 29. 01:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Annyira azért nem baromság, de az biztos, hogy különböző nehézségű tesztek vannak. Vegyél egy IQ tesztkönyvet, és azáltal fejlesztheted. Egyébként az IQ-teszt szinte csak a következtetőképességet méri, mást alig.
2009. okt. 29. 12:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Még valami. Egyetemen mondták, az IQ definíciójára: "az, amit az IQ-tesztek mérnek." Ne vedd komolyan.
2009. okt. 30. 15:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz, majdnem átlagos. Olvastam egy gyakorlatról, ami állítólag segít, de én is kíváncsi lennék még néhány ilyenre: [link]
2010. máj. 4. 22:38
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez müködik? Te próbáltad?
2010. máj. 5. 17:43
 17/24 anonim válasza:
Áhhhhhh...ezek a tesztek nem érnek semmit!Egyszer egy tesztet meg kellett csinálnom időre és azt írta ki, h az IQ-m 70 alatti, orvoshoz kell mennem.Azonnal tudtam, h ez hülyeség mivel(nem vagyok egoista)igaz, h lusta vagyok, de kémiából, helyesírásból jó vagyok és szerintem a felfogásom és a furfangosságom is átlagos/átlag fölötti.Van egy ismerősöm aki "kicsit" lassú felfogású és 132-es lett neki xD.NE IZGASD EZEN MAGAD!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 6. 21:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Csak pár percig próbáltam, de állítólag rendszeresen kell csinálni.
2010. máj. 6. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Az enyém is volt már 115, 125 és 135 körül is.
2010. máj. 6. 21:39
 20/24 anonim válasza:
Én is 16 vagyok és ugyanúgy 87 jött ki :D
2010. jún. 29. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!