Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » El olvasnátok? BŐVEBBEN LENT

El olvasnátok? BŐVEBBEN LENT

Figyelt kérdés
Na szóval olyan gondom van. hogy én soha nem tanultam óráról órára (történelemből) és most holnap írunk témazárót. na de viszont az a gáz hogy én ebbe a 9 napban se tanultam semmit halaszgattam hogy majd holnap majd holnap és így tovább. na és viszont most jön a legszarabb rész. hogy ma se nagyon tanultam szinte semmit.. és így nem tudok semmit se..szerintetek megbírom most este még tanulni úgy hogy nem fogok aludni semmit se? (kb 7 óra van még reggelig) nagyon meg kellene tanulnom azaz legalább egy rohadt kettest össze kéne hoznom valahogy.
2012. nov. 4. 22:45
 1/9 A kérdező kommentje:
légyszi válaszoljatok már nagyon megköszönném!!!!!
2012. nov. 4. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Először is, ki kéne kapcsolni a gépet...
2012. nov. 4. 22:57
 3/9 A kérdező kommentje:
nem mondod?:) gép közbe is bírok tanulni... :) de ne zavarjon . én normálisan kérdeztem hogy "szerintetek meg bírom-e" tanulni..
2012. nov. 4. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Meg tudnád tanulni, de mivel most is itt irogatsz csak az idődet húzod...
2012. nov. 4. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
én anno a statika vizsgámra így készültem (miután először kirúgtak) és 5-ös lett ... egy éjszaka, alvás nélkül és szinte oldalszám szerint tudtam az anyagot ... csak egy hét múlva már nem ... szóval meg tudod tanulni, de hülye vagy, mint én voltam :)
2012. nov. 4. 23:09
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!!:) így is teszek kapcsolom ki a gépet mert így elveszi a figyelmemet.. meg húzom az időt ami igaz ..
2012. nov. 4. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:
na, mire jutottál?
2012. nov. 5. 10:44
 8/9 A kérdező kommentje:
meg bírtam tanulni...:) csak az a baj hogy esszét kérdezett meg egy 4 pontos feladat volt..:/ és esszét meg nem tudok írni de azért írtam valamit de nem biztos hogy jó is lesz!
2012. nov. 5. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
történelemből esszét?! ... doktorit kapsz rá a végén? :)
2012. nov. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!