Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Történelmi tételek kidolgozás...

Történelmi tételek kidolgozás bővebben lennt?! Fontos!

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni történelemből ( szóbeli ) és néhány anyag nincs meg a füzetemben...rájuk kerestem a neten, de olyan dolgokat írnak, amiket nem is tanultunk...nekem csak ennek a 3 címnek a lényege kéne...Polgári forradalom Magyarországon (áprilisi törvények) ; Nemzeti szocializmus lényege ; Bolsevik ideológia! Ha valaki tud, segítsen!!! Csak a lényeg, hogy miről szólnak!!! Köszönöm
2012. jún. 12. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Rengeteg minden le van írva az áprilisi törvényekről a polgári forradalomról.

[link]

Nyisd meg valamelyik linket,és olvasd át őket. A lényeg benne lesz.

A másik kettő is fent van a neten. Egy csomó link van,csak át kéne olvasgatni őket, és ki kéne emelned a lényeget..

2012. jún. 12. 12:41
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem megvan a nemzeti szocializmus és a polgári forradalom Magyarországon. Viszont ezeket sem Én dolgoztam ki, de viszonylag szerintem érthető a szövege. Ha érdekel írjál és bescanelem.

2012. jún. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!