Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nem győztük még le a...

Miért nem győztük még le a halált?

Figyelt kérdés
Feltaláltuk már az autót, a repülőgépet, a penicilint, az internetet de emberek! Miért nem tudtuk még legyőzni a halált?
2009. máj. 15. 14:12
1 2 3
 21/23 Lord Dairox válasza:

Nos, részemről a halál egy természetes biologiai folyamat ez van. Most az más kérdés hogy napjainkban, ha nem is örökéletet, de lényegesebben hosszabb egéséges életett lehet biztositani, a modern világunkban.

A Biblia meg nem mesekönyv, hanem egy őrőkség. Hiba lenne szószerint venni a történeteit, de csomó tőrténetének fontos mondani valaója van.

Viszont aki nekem a nagy kereszténységel jőn így meg úgy, az egy kicsit nézen magába, a hit fontos, mint miden egyéb dolog körölötünk, de csak mértékel.

Én nem bántok egy valást sem, de ha van menyország akkor már biztos be csődölt mert, hogy a keresztények közöt sem isten az úr már az is biztos. Ha nem az udorító pénz. És ez a pénz fityet hány a természetre, ha van belőle elég, akkor a halál le lesz győzve, ez csak idő kérdése. Senkit nem fog érdekelni hogy ez rossz és értelmetlen. Mint ahogy előtem megírták, hogy az agyunk 200 évre van kalibrálva. Nos, a pénz szemszőgéből ez csak egy újabb a kadáj, ami (ha sok van belőle) át lesz lépve.

2010. márc. 8. 01:19
 22/23 anonim ***** válasza:
A halál nem egy esemény, hanem egy állapot. Ha megtérsz, örök életed lesz, legyőzöd a halált. Én már legyőztem:) ennyi
2010. márc. 8. 07:30
 23/23 anonim válasza:

A vallások semmit nem érnének a halál létezése nélkül.

Erre már rá lehetne jönni 1 ideje. Ettől függetlenül ugyan vannak feltevések h mit láttak aki visszajöttek...

De ebbe nem mennék be meg a vallás is magánügy.

Nekem semelyikkel sincs bajom.

Viszont ha tegyük fel módunkban állna hogy ne haljunk meg mert a sejtek mindig megujjulnának v akármi.

A Föld energia készletei akkor is véglegesek.

Elvileg jelen számítások szerint 2100-ra elérjük a 12 Milliárd főt és mimnél többen leszünk annál jobban gyorsul a folyamat.

Vagyis idővel háborúk lesznek az élelemért a vízért hatalmas lesz a szegénység és a nyomor ezen a bolygón. ....

És oda fogunk kilyukadni h az emberiség szépen visszajut a kőkorszakba.

Én őszintén örülök h ezt vélhetőleg nem fogom megélni.

Mert h idővel az egész bolygó kb így néz majd ki.

[link]

Plusz meging a gazdasági rendszer , az EŰ ellátás, nő majd a korrupció + ebből adódó erkölcsi viták inek mit lehet...

Szóval a halhatatlanság nem rossz csak még ha lenne is megélnének a korlátai.

2015. máj. 8. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!