Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi okozza a bölcső halált?

Mi okozza a bölcső halált?

Figyelt kérdés
Kisfiam 12 hetes és születése óta hason alszik. Hanyat nem tud nyugodtan aludni mert folyton "zuhan" ezért nehezen tud mély álomba merülni. Hetek óta egyre jobban befészkel az agyamba és a szívembe a félelem, hogy meghalhat alvás közben. Amikor kislány voltam meghalt a szomszédunkban egy baba bölcsőhalálban. Mostanában minden alkalommal amikor alszik a gyönyörű fiam ezen rágódom. Előre is köszönöm a válaszokat
2008. aug. 27. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Szia , olvasd el ezeket! De ne aggódj szerintem, úgyis meghallod minden szusszanását szerintem. Nincs légzésfigyelőtök? Az talán nyugodtabbá tenne.

2008. aug. 27. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mindig állni fog a vita, a hasonalvás, a meleg, vagy ki tudja mi okozza.

Tök egyszerű, ha izgulsz, vegyél vagy kölcsönözz légzésfigyelőt, és máris nem kell aggódnod!!

Én egy pillanatot sem aggódok emiatt, úgyis sipol, ha gond van.

2008. aug. 28. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Szerintem ne gondolj ilyen dologra!!! Veletek ez nem fordulhat elő!!! Szerintem nehéz az okát megállapítani, azért mondanak annyiféle dolgot. Ha belegondolsz, minket hason kellett altatni, régen az volt a "divat" és nem lett baj belőle. Tehát nyugodtan altasd hason a babád, ha neki úgy jó. Hidd el, sik más baba is alszik így. Ráadásul, ha már meg tud fordulni, úgysem tudod majd ezt kontrolálni.
2008. aug. 28. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam, hogy a bölcsőhalál a leginkább a dohányos szülők gyerekeinél fordul elő, és a tudósok kimutatták, hogy a nikotin magzati vagy újszülött korban megzavarhatja az alvás alatti légzés szabályozásáért felelős agyi hálózatok fejlődését a következő képpen:

"Alvás alatt előfordul, hogy kihagy a légzés, de az agyban szenzorok érzékelik a vér alacsony oxigénszintjét, és ilyenkor gyors parancsot adnak a légvételre. Svéd kutatók szerit a magzati életben és az újszülött korban beszívott nikotin elronthatja ezeket az érzékelőket."

Szóval még egy érv a dohányzás ellen!

2008. aug. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!