Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon mi okozza az 5 hónapos...

Vajon mi okozza az 5 hónapos babámnál ezt a röfögő hangot?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy a lányom időközönként nagy levegőt vesz, és olyan olyankor a hangja mintha el lenne dugulva az orra, vagy valami belement volna.Már próbáltam kifújni neki, de semmi sem jön, de mégis röfög a kis orra.El kéne vinni orvoshoz talán, vagy ez normális ilyen korban?
2011. aug. 18. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Be van dugulva az orra kisfiamnál is előjött pár hónapja nagyon sokat szenvedtünk mert annyira el volt dugulva az orra hogy alvás közben nem kapott levegőt.Patikában kaptam rá légzés könnyítőt.Az segített rajta.De sztem vidd el orvoshoz!az a bisztos
2011. aug. 18. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyobb orrmandulára tippelek,amennyiben erről van szó akkor ha felső léguti hurutja van középfülgyulladásra hajlamosabb lehet.
2011. aug. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!