Hogyan készül a párizsi?
"hiába van húsból nagyrészt, a feldolgozható fehérje tartalma kb 0, pont a hőkezelések miatt..."
te miről beszélsz? meg egyáltalán ezt honnan szeded? a hőkezelt fehérje már nem fehérje? ilyen alapon a rántottába se lenne "feldolgozható fehérje" mert meg van sütve.
eszméletlen milyen hülyék vagytok
"aki igen, annak elárulom, hogy az PATKÁNY s egyéb rágcsáló darabok. merthogy a hús, amiből van, vagy a májkrémnél a máj, a darálás előtt egy nagy tartályban van, amiből, beleöntik a darálóba. ez a húsmix, pont jó a patkányoknak és nekem senki ne mondja, hogy a gyárban olyan szupersteril körülmények vannak... szal abba belemásznak a patkányok kajálni, aztán nem tud kijönni, és megy őis szépen a darálóba :P fini XD"
téged kéne betenni a párizsiba ennyi ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!