Miből készül a párizsi? És hogyan?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 22:38
1/18 anonim válasza:
Lehulló, máshoz már fel nem használható húsnyesedék, bőr, ipari szalonna, só , ízfokozók, én már találkoztam benne csontszilánkokkal is, ezt egy nagy kondérban keverik, adnak hozzá emulgálót, különben folyna, csomó fűszert, és műbélbe töltik.
2/18 anonim válasza:
Hja, én is így tudom. Mindez kb uaz, mint a kutyakaja - ráadásul a kutyakajagyárban is betartják az emberi fogyasztásra készült árukra irányadó higiéniai követelményrendszert. Csak épp az büdös, míg a párizsi - jó esetben - nem.
3/18 anonim válasza:
Mint az előttem szólók írták: azt jobb nem tudni..
4/18 anonim válasza:
egyetlen kiegészítés még. A páriszit hőkezelik, azért nem romlik meg olyan hamar. Amúgy az előttem szólók leírták miből készül. Valóban guszta. :S
5/18 anonim válasza:
Én inkább nem akarom tudni, hogy miből van.... :D
6/18 anonim válasza:
Beledarálják még a tehén tőgyét is, és a csontot is. A csont mellé jeget is darálnak, hogy a daráló ne hevüljön túl. Csodálkozik valaki hogy némelyiknek csak 120 Ft kg-ja!?
9/18 anonim válasza:
Szines a fantáziánk...Egyébként én a virsliről hasonló jókat hallottam...
10/18 anonim válasza:
minden ami egyébként a kukába menni+egy kis szója hogy kiadósabb is legyen,bőr,szőr,zsir,háj,amitől csak undorodnál a való életben.na ezt szépen pépesítik,formázzák,és hipp-hopp,gyönyörű guszta párizsi formájában értékesítik!jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!