Csak angolul tudóknak! Igaz hogy virsli és felvágottak, de nem messze van a párizsitól.
2008. szept. 11. 19:29
14/18 anonim válasza:
Persze nyilván lehet különbség párizsi és párizsi között.
Én sertéspárizsit eszek csak....persze bármelyik felvágottban lehet bármi...sajnos.
De különbség is van (már ízre is) a 200 Ft-os és az 1300 Ft-os között. Gondoljunk bele, mennyibe kerül egy kg hús, és mennyibe kerül egy olcsó párizsi...hmmm...miből is lehet???
ÉN bízok benne, hogy a drágábbnál jobban válogatnak.
Akárhogyis, én szeretem a párizsit! Jobban, mint a drágább egyéb szalámikat.
2008. szept. 12. 09:25
15/18 anonim válasza:
mit tegyek ha nekem csak ettől a felvágottól nem fáj a gyomrom? de hát biztos hogy az összetétele nem egy leányálom csak jobb róla nem beszélni
2008. szept. 13. 11:50
16/18 anonim válasza:
Köszöm szépen ezt az érdekes felvil.órát:DMindjárt kihányom a heti adagomat :O Ez azért elég gusztustalan fúúj.Én például szőröket láttam benne:S:SS:
2010. jan. 21. 21:27
17/18 anonim válasza:
Egyebkent az EU.kovetelmenyeit ha betartjak es megvan benne az a bizonyos szazalek hus.akkor nem lenne szabad rossznak lennie...En Romaniaban elek es szerintem az a parizsi amit Ceausescu idejeben arultak,minden fantaziat felulmul,meg egerke es fureszpor is volt benne.Meg felig ledaralt ujjat is talaltak benne.
2010. jan. 22. 10:50
18/18 Mike Lowrey válasza:
dolgozik valamelyikőtök ilyen üzemben? vagy honnan vannak az infóitok? a szomszédtól?
milyen párizsinak 120Ft kilója? amiket én veszek azoknak 1400 ami majdnem a csirkemell filé ára.
nem baj ha hülyék vagytok csak ne terjesszétek a hülyeséget
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!