Miből készül a 400Ft-os sertés párizsi?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 14:28
1/10 anonim válasza:
zselatin, csontliszt, szója, fehérje-koncentrátum, apróhús, pácsó, fűszerek, ízfokozók, festék, tartósító.
3/10 anonim válasza:
sertés ilyen-olyan darabkáiból... valamiért csak olcsó:P
5/10 anonim válasza:
emberhúsból amit a sírásók ástak ki és eladták kilóra..
6/10 anonim válasza:
fogják azt a csontot amiről már nem lehet több hust kézzel leszedni, berakják egy marhanagy gőzzel teli tartályba
amikor a csontról lejön a maradék hús, ahhoz hozzárakják még az másra nem jó nyesedéket, szóját, jó sok sót és izesitő anyagot .. na, ez a párízsi
7/10 anonim válasza:
Például csirkefej... És ezt konkrétan tudom...
8/10 anonim válasza:
maradékok, plusz adalékok.
de szerintem a 700 forintos is ezekből készül, nem?
9/10 anonim válasza:
Kb. igen. Én a Sága füstölt pulykapárizsinál rosszabbat nem vagyok hajlandó megvenni, nem véletlenül.
10/10 anonim válasza:
csontok(néha)rosszabb esetbe szem toll lábak egyéb olcsó része az állatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!