Mi a véleményetek a sumér kőtáblákról, kőkorszaki barlangrajzokról, amik antennás embereket és égből jött isteneket ábrázolnak?
Vidiripi
Jól tudom hogy a Titanikot nem a hordalék alól ásták ki? Még ha nem is évezredek óta fekszik odalent. Az arany rosszul tűri a tengeri ázást? Ezt mivel támasztod alá?
Hogyan találta meg Wyatt a helyet talán olvasta a Bibliát.
Ezt a lehetőséget nem tartom kizártnak. (2Mózes14:02) nincs jobb ötletem. Ezt nem tudom. De Tróját így találta meg az az amatőr régész aki kereste. Hogy azokat a földrajzi adatokat vette figyelembe amiket az iratokban említettek.
[link] Trója
.... nem is aranyból vannak...
nem fémből vagy vasból?
Natiol Grafic újságban van hogy eszi a rozsdát ha jó lenne a szövegértésed megérteted volna :D
Natiol Grafic újsággal támasztom alá tudományos.
23:12-nek:
Igen, eszi. A tengervíz felettébb korrozív környezetet jelent. Ha az iratokat megtalálják, nem fogják kamunak nyilvánítani, egyszerűen az iratok milyensége folytán.
Ui.: Az én nevem ott szerepel a komment elején, nyugodtan hivatkozhatsz arra is...
Kiásni ugyan nem kellett, de jócskán van rajta is, benne is.
Némi kémiai ismeret kell csak, hogy megértsük, miért viseli rosszul az arany a tengervizet. Ez évezredek alatt kumulálódik, ami miatt az aranytárgyak felismerhetetlenné válnak.
Tróját már maguk a görög regék is bőven körülírják. A Vörös tengeren való átkelés, ha jól emlékszem, egyetlen helyen szerepel a Bibliában, ami maga is borzalmasan megbízhatatlan forrás. Úgy mellékesen megemlíteném, hogy egyes kutatók ráadásul inkább a Nádak tengerére helyezik az egész átkelést.
Vidiripi
A Biblia miért borzalmasan megbízhatatlan? Pl. a holt- tengeri tekercsek s a manapság használt fordítások között minimális az eltérés. Ha figyelmesen követjük a biblia leírását akkor az pontosan azt a helyet írja ahol történt az esemény. S találtak az átkelés helyén mind két oldalon 1-1 emlékoszlopot is. Amit Salamon emeltetett. A kémia nem az erősségem de majd ismeretet szerzek s aztán vissza térünk ehhez a részlethez. Bár mintha olvastam volna hogy a tengeri "herkentyűk" nem szeretik az aranyat.
Vidiripi: Mert több helyen is ellentmond saját magának, másrészt egy meghatározott céllal állították össze, azaz, mint szöveggyűjtemény, nem teljes.
A kémia tanulásáról szóló elhatározásodat pártolom és támogatom, ha szükségét érzed, szívesen segítek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!